Animal planet. Wolfman. Farkasokkal él a csávó. Most szerintetek normális? Ti bevállalnátok?
Figyelt kérdés
10 tagú farkasfalkához bevitte a feleségét.Persze előtte megtanította a feleségét egykét dologra. A farkasfalkában a lejjebb lévő tagra morognia kellett, a falkavezér felé fordulva pedig nyüsszögni , "vonyítani".Szerintem akkor is beteg az ember. Egy vadállatnak akkorsem lehet kiszámítani a viselkedését. Ott morgott a falkavezér a nő feje előtt. Mit csinált volna ha széttépik a feleségét? Ti bemernétek vállalni?2010. nov. 5. 17:47
1/26 A kérdező kommentje:
egyébként most megy, kapcsoljatok oda. félelmetes.
2010. nov. 5. 17:48
2/26 anonim válasza:
Legalább nem miden nap eszik, alszik, dolgozik életet él. Bizonyos szempontból irigylem is.
3/26 anonim válasza:
Énis kicsit..:D
De amugy ilyenkor gondolkozhatna, hogy a feleségét lehet hogy bántják stb.
Amugy nagyon jó sorozat :D
4/26 A kérdező kommentje:
hát én inkább melózok szakadásig, minthogy vérszomjas farkasok közé kelljen bejárnom nap mint nap...szegény nő sírva jött ki , annyira félt.
2010. nov. 5. 17:56
5/26 anonim válasza:
Ha ő a falkavezér,akkor azt csinálják amit ő mond.
6/26 anonim válasza:
Hát ha a felesége be akart menni magától...
7/26 anonim válasza:
sok emberben el a vagy hogy eggye olvadjon a termeszettel, de inkabb majmok koze kellett volna menniuk...
de a farkasok,mivel falkaban elnek,nem kiszamithatatlanok... egy medvevel mar mas a helyzet.
8/26 anonim válasza:
sztem elmebeteg ő is meg a felesége h nem hagyta az oltárnál...-.- farkasokkal élni... istem de hülye...
9/26 anonim válasza:
nem Ő a falkavezér, többször is mondja.
10/26 A kérdező kommentje:
de nem a csávó a falkavezér..a falkán belül van egy domináns egyed..és az a vezér..de arra nemválaszoltatok, hogy bevállalnátok e ;):D
2010. nov. 5. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!