Üdv! Nagy J vagyok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy véleményetek szerint melyik Istenség a leghatalmasabb?
Figyelt kérdés
Sok felé vallás, Istenség, démon, természetfeletti lény létezik vagy csak azt hisszük, hogy léteznek eme csodálatos természetfeletti lények. De micsoda a hit és vallás? egyértelműen egy tudat vagy gondolatmenet azok, akik képesek hinni valamiben nem feltétlenül megvetendőek hiszen számukra valós amiben hisznek mindenki hisz valamiben én például abban hiszek, hogy a többiek hisztek valamiben. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy melyik felsőbbrendű lény a legnagyobb hatalmú? a keresztény Isten, sátán, netán alakh? nem tudom. De kíváncsi vagyok rá.2014. jan. 30. 16:58
11/16 A kérdező kommentje:
Figyelem! mivel engem, mint Ügynököt nem
lehet bannolni úgy döntöttem, hogy a
névtelenség nem elég teljesen el kell
tűnnöm egy időre, és bannolom saját
magamat másnéven:tiltom. De, ahogy
mondtam csak egy időre megyek el
J Ügynök ledobja az egyenruhát. De, ahogy
a terminátor mondaná még visszatérek.
2014. febr. 3. 09:05
12/16 Győrfi Marianna válasza:
Üdv! Jehova -Jahve A LEGHATALMASABB ÉS AZ Ő FIA Jézus Krisztus és vannak E Isten által TEREMTETT ANGYALOK VANNAK AKIK SZÓT FOGADNAK ŐK A JÓ ANGYALOK ÉS VANNAK AKIK NEM ŐK A BUKOTT ANGYALOK ÉS BÁNTALMAZZÁK AZ EMBERISÉGET. A JÓ ANGYALOK ISTEN ÁLTAL RÁJUK BÍZOTT FELADATOKAT LÁTNAK EL.A VALLÁS TERÉN NEM SZABAD PONTATLANUL DÖNTENI AZ BIZTOS HOGY EZ AZ ÚT AZ IGAZ!Semmiféle gonosszal bukott angyalokkal való kísérletezést NEM AJÁNLOK!!!!!!!!!!!!!!!
13/16 anonim válasza:
Marianna! Nem tudod, hogy már csak a bukott angyalok maradtak ebben a rendszerben, úgyhogy rajtuk kívül senki mást nem lehet már választani.
Isten már rég (=a legelején) kereket oldott (a teremtésből).
14/16 anonim válasza:
Isten már rég (=a legelején) kereket oldott (a teremtésből).
Egyetlen beavatás maradt: a sötét oldal szerinti beavatás.
„Jó oldal” egyszerűen nem létezik.
Nincs.
15/16 anonim válasza:
sötét csak úgy lehet, ha van világos is, rossz csak úgy, ha van jó is
16/16 anonim válasza:
Szerintem Jah/El Shaddai a legfelsőbb. Számtalan néven illették már őt. A perzsa zoroasztrianizmus Ahura Mazdaként szólítja, de ugyanőt értjük alatta, csak mások a képeink róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!