Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Üdv! Nagy J vagyok azzal a...

Üdv! Nagy J vagyok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy véleményetek szerint melyik Istenség a leghatalmasabb?

Figyelt kérdés
Sok felé vallás, Istenség, démon, természetfeletti lény létezik vagy csak azt hisszük, hogy léteznek eme csodálatos természetfeletti lények. De micsoda a hit és vallás? egyértelműen egy tudat vagy gondolatmenet azok, akik képesek hinni valamiben nem feltétlenül megvetendőek hiszen számukra valós amiben hisznek mindenki hisz valamiben én például abban hiszek, hogy a többiek hisztek valamiben. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy melyik felsőbbrendű lény a legnagyobb hatalmú? a keresztény Isten, sátán, netán alakh? nem tudom. De kíváncsi vagyok rá.
2014. jan. 30. 16:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Figyelem! mivel engem, mint Ügynököt nem

lehet bannolni úgy döntöttem, hogy a

névtelenség nem elég teljesen el kell

tűnnöm egy időre, és bannolom saját

magamat másnéven:tiltom. De, ahogy

mondtam csak egy időre megyek el

J Ügynök ledobja az egyenruhát. De, ahogy

a terminátor mondaná még visszatérek.

2014. febr. 3. 09:05
 12/16 Győrfi Marianna ***** válasza:
Üdv! Jehova -Jahve A LEGHATALMASABB ÉS AZ Ő FIA Jézus Krisztus és vannak E Isten által TEREMTETT ANGYALOK VANNAK AKIK SZÓT FOGADNAK ŐK A JÓ ANGYALOK ÉS VANNAK AKIK NEM ŐK A BUKOTT ANGYALOK ÉS BÁNTALMAZZÁK AZ EMBERISÉGET. A JÓ ANGYALOK ISTEN ÁLTAL RÁJUK BÍZOTT FELADATOKAT LÁTNAK EL.A VALLÁS TERÉN NEM SZABAD PONTATLANUL DÖNTENI AZ BIZTOS HOGY EZ AZ ÚT AZ IGAZ!Semmiféle gonosszal bukott angyalokkal való kísérletezést NEM AJÁNLOK!!!!!!!!!!!!!!!
2014. febr. 6. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Marianna! Nem tudod, hogy már csak a bukott angyalok maradtak ebben a rendszerben, úgyhogy rajtuk kívül senki mást nem lehet már választani.

Isten már rég (=a legelején) kereket oldott (a teremtésből).

2014. ápr. 13. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Isten már rég (=a legelején) kereket oldott (a teremtésből).

Egyetlen beavatás maradt: a sötét oldal szerinti beavatás.

„Jó oldal” egyszerűen nem létezik.

Nincs.

2014. ápr. 13. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
sötét csak úgy lehet, ha van világos is, rossz csak úgy, ha van jó is
2014. ápr. 14. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Jah/El Shaddai a legfelsőbb. Számtalan néven illették már őt. A perzsa zoroasztrianizmus Ahura Mazdaként szólítja, de ugyanőt értjük alatta, csak mások a képeink róla.
2023. júl. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!