Üdv! Megint itt van J Ügynök Ezzel a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy állítólag egy Halott földönkívülit találtak Szibériában?
Nos, régóta nem voltam itt KB. pár-órája mindegy hadjuk a részleteket. lényeg, hogy itt vagyok Több száz falusi egy hatalmas objektumot
látott izzó rózsaszín és kék fénnyel, hangos zajhatással zuhant a Föld felé mielõtt egy erdõs területen a
földre zuhant. mennyi valóságalapja van ennek? vagy mivel magyarázátok ezt az elképesztő történetet lehetséges, hogy valóban megtörtént ez a elképzelhetetlen eset valószinű, hogy megtörtént az, amit soha nem hittem volna vagyis egy ilyen földönkívülit, minek engednek volánhoz ülni? [link] [link] [link] direkt harmat linkeltem, hogy ne mondjatok azt, hogy ez az oldal nem hiteles várom a diagnózist. és majdnem elfelejtettem kellemes karácsonyt boldog újévet és csodás husvétot.
Üdv, J Ügynök :)
Ez csak egy bábú, nem földönkívüli.
Amúgy J ügynök, hogy lehet az, hogy magából több (min 2) van? :D
Honnét tudtad, hogy én vagyok? :D
A történet meg akár igaz is lehet, de mivel nem voltam ott biztosat nem mondhatok.
És ezt azért gondolom, mert túlságosan megszaporodtak itt a J ügynök néven közzétett kérdések. Tényleg te írod ki mindet? :D
Üdv, David Williams
Tényleg el is felejtettem a látnokságodat. És tényleg nagyon ravasz húzás volt ez a bannolás megjátszás. :)
További nagyszerű kérdéseket és Boldog Karácsonyt kívánok!
Üdv, D.W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!