Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Üdv! Megint itt van J Ügynök...

Üdv! Megint itt van J Ügynök Ezzel a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy állítólag egy Halott földönkívülit találtak Szibériában?

Figyelt kérdés

Nos, régóta nem voltam itt KB. pár-órája mindegy hadjuk a részleteket. lényeg, hogy itt vagyok Több száz falusi egy hatalmas objektumot

látott izzó rózsaszín és kék fénnyel, hangos zajhatással zuhant a Föld felé mielõtt egy erdõs területen a

földre zuhant. mennyi valóságalapja van ennek? vagy mivel magyarázátok ezt az elképesztő történetet lehetséges, hogy valóban megtörtént ez a elképzelhetetlen eset valószinű, hogy megtörtént az, amit soha nem hittem volna vagyis egy ilyen földönkívülit, minek engednek volánhoz ülni? [link] [link] [link] direkt harmat linkeltem, hogy ne mondjatok azt, hogy ez az oldal nem hiteles várom a diagnózist. és majdnem elfelejtettem kellemes karácsonyt boldog újévet és csodás husvétot.

Üdv, J Ügynök :)

2013. dec. 24. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Reptoid űrhajó. Most viszik 404-et karácsonyozni a Nibirúra
2013. dec. 24. 16:29
 2/11 UFOTOCH ***** válasza:
Nem lehetséges a szintézised, mi ilyet nem cselekszünk.
2013. dec. 24. 16:33
 3/11 A kérdező kommentje:
A kérdésre megint nem válaszoltatok...
2013. dec. 24. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Megint egy Jigsó kérdés?
2013. dec. 24. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez csak egy bábú, nem földönkívüli.

Amúgy J ügynök, hogy lehet az, hogy magából több (min 2) van? :D

2013. dec. 24. 18:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves # 5 D.W. amúgy csak tippelek. Én nem a bábura céloztam, hanem a történetre és, hogy lenne belőlem több, mint kettő? belőlem egy is sok. :-D
2013. dec. 24. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Honnét tudtad, hogy én vagyok? :D

A történet meg akár igaz is lehet, de mivel nem voltam ott biztosat nem mondhatok.

És ezt azért gondolom, mert túlságosan megszaporodtak itt a J ügynök néven közzétett kérdések. Tényleg te írod ki mindet? :D

Üdv, David Williams

2013. dec. 24. 19:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy én írom. és látnok vagyok azért tudtam, hogy te vagy az. De lehet, hogy vannak, akik másolják a nevemet. amúgy azt is megjátszottam, hogy ki bannoltak nézd meg... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__51.. :-D
2013. dec. 24. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Tényleg el is felejtettem a látnokságodat. És tényleg nagyon ravasz húzás volt ez a bannolás megjátszás. :)

További nagyszerű kérdéseket és Boldog Karácsonyt kívánok!

Üdv, D.W.

2013. dec. 24. 20:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozok, hogy klónoztatom magamat a többiek örömére és így több kérdést tehetek fel. egyébként csak teszt kérdéseket teszek fel tanulmányozom az elbutulást. most éppen ufóhívő vagyok holnap lehet, hogy keresztény leszek. vagy filozofus. xD
2013. dec. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!