Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Leteznek vampirok?

HeroRider kérdése:

Leteznek vampirok?

Figyelt kérdés
meghalt 5 ember a varosunkba es az volt a bökkenő ,hogy mind az 5 nek a nyakan harapas volt es kivolt mind az 5-nek sziva a vere

2014. jan. 26. 17:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

A sárkányok köztünk élnek ma is, hogy lehet az hogy nem találkoztatok még egyel sem??? Hiszen a legnagyobb szárazföldi élőlények, ráadásul repülés közben hurrikánt idéznek elő, tüzet okádnak ( de nem gyomorrontás következményeként ), és bársonyos mély hangon beszélnek ( általában angolul, de könnyen megtanulják a többi nyelvet is, pl. a magyart.)

A szakértő

2014. jan. 29. 13:40
 22/37 anonim ***** válasza:
Kedves szakértő! Sajnos meg kell állapítanom, hogy a helyi gyíkzsidóellenállóharcosközösség adatbázisa szerint a disszertációdat a sárkányokról a Skyrim idevágó könyveivel támasztottad alá, pedig mindenki tudja, hogy a Skyrim nem hiteles mű ebből a szempontból, helyette a Dragon Age-et kellett volna használnod. Sajnos ebből világosan látszik, hogy nem vagy igazi szakértő és szégyent hozol ránk, a becsületes, komoly szakmai háttérrel rendelkező antigyíkzsidóvámpírvadászzombiirtó különleges szakállomány tagjaira.
2014. jan. 29. 14:17
 23/37 anonim ***** válasza:

Itt lakik a szomszédságban egy sárkány haverom, csak tudom már hogy milyen. Együtt járunk a koboldellenes rasszista klubba. És megmutatta nekem az arany és drágakő gyűjteményét is.

A szakértő

2014. jan. 29. 14:39
 24/37 anonim ***** válasza:

Teljesen rossz nyomon jártok! A hazánkban található gyíkzsidó (szakmai nevén zsidóreptilián) közösség valójában nem a sárkányokkal,hanem Obamával szövetkezett,hogy orosz atomfegyverekkel elpusztítsa a helyi sárkányopulációt,mivel a T vírussal fertőzött hüllők és a zsidóreptiliánok ellentéte csak tovább fokozódott a forint gyengülése következtében.

Remélem sikerült tiszta vizet öntenem a pohárban.

- A Doktor

2014. jan. 29. 17:29
 25/37 anonim ***** válasza:

Továbbra is ragaszkodom az előző kijelentéseimhez. Első sorban a sárkányok nem sorolják magukat egyetlen gyíkfaj közé sem, mivel anatómiai felépítésük sokban eltér, valamint intelligencia szintjük megegyezik az emberekével ( az intelligensebb emberekével ), erre bizonyíték a hibátlan beszédkészség és a logikus gondolkodás is. Viszont nem szoktak netezni, mivel méretes karmaikkal kilyukasztgatnák a billentyűzetet. És ez miatt a telefont is hanyagolják.

A szakértő

2014. jan. 29. 20:52
 26/37 anonim ***** válasza:

Mélyen tisztelt Szakértő,kolléga úr!

Mint ahogy Gizi néni sem nyit ajtót az idegen tranvesztitáknak,én sem hiszem,hogy érvelése helytálló lenne. Felhívnám rá kedves kollégám figyelmét,hogy a sárkányok karmainak mérete nem állandó,sőt különböző ujjukon különböző méretű! Így mint minden rendes űrlényreptiliánsárkánykoboldalkaida kutató bátran kijelenthetem,hogy még a rezsicsökkentésnél is biztosabb,hogy a sárkányok valójában tudnak gépelni.

2014. jan. 29. 21:17
 27/37 anonim ***** válasza:
-A Doktor
2014. jan. 29. 21:21
 28/37 anonim ***** válasza:

Kedves Doktor kolléga úr!

Ön akkor mivel magyarázza azt a tényt, hogy egyetlen sárkánynak sincs facebook adatlapja? Valamint sárkányok által szerkesztett weboldalakkal sem bővelkedik a világháló.

Ezt mivel magyarázza, a nagytiszteletnek örvendő kolléga úr?

A szakértő

2014. jan. 30. 18:51
 29/37 anonim ***** válasza:

Kedves Szakértő,kolléga úr!

Valóban nincs a sárkányoknak Facebook adatlapja? Mit gondol hogyan jöhetett létre a húrelmélet,ha a sárkányok még egy nyamvadt kocsmát sem vezethetnek,nemhogy facebookjuk legyen. Így igaz,sehogy! Azonban vegyük figyelembe a tényt,hogy a szabadkőműves kémosztagunk meglepően magas wifi aktivitást észlelt a gamma szög bezárójában található fekete lyuktól egy kilómeterre fekvő sárkány főbázis környéken. Ebből ugyan logikusan következne,hogy az Euró értéke meghaladja a 310 forintot,azonban ha 97 éves pályafutásom alatt egy dolgot megtanultam az az,hogy az interneten senki nem tudja,hogy egy kutya vagy. SENKI.Emellett mellékesen megjegyezném,hogy érdemes lenne elolvasnia doktori disszertációmat,hiszem ott pont ezt a komplex témát feszegetem.

-A Doktor

2014. jan. 30. 20:05
 30/37 anonim válasza:

Micsoda lángelmék járnak ide a gyakorira! Szakértők, doktorok! El sem hiszem!

Én is csak megerősíteni tudom a sárkányok létezését, ugyanis a vőlegényem egy sárkány. Igazán tüzes és lobbanékony jelleme van.

2014. jan. 30. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!