Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Leteznek vampirok?

HeroRider kérdése:

Leteznek vampirok?

Figyelt kérdés
meghalt 5 ember a varosunkba es az volt a bökkenő ,hogy mind az 5 nek a nyakan harapas volt es kivolt mind az 5-nek sziva a vere

2014. jan. 26. 17:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%

Ez az eset már benne kellett volna hogy legyen a TV2, RTL Klub híradójában.

Ott úgyis csak a "horror" híreket mondják be: megölte...felgyújtotta...elásta...leszúrta...stb...

Hogyhogy ezt nem mondták be?

Vujity Tvrtkónak írj, biztos "kivizsgálja" az esetet.

2014. jan. 26. 21:29
 12/37 anonim válasza:
Vannak. Jó esetben nők, és nem a nyakadat szívják, ha a testnedved akarják kiinni belőled.
2014. jan. 27. 03:10
 13/37 anonim ***** válasza:
Kérdező ékezet nélkül ír, lehet, hogy nem is Magyarországon volt az eset. Igaz, bárhol volt, ott is bizonyára megírják/bemondják az ilyen incidenseket. Bár csak most nézem, elméletemen bökkenő a "bökkenő" szó. Vámpírok létezéséről nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam még. (Régebben azt mondtam valamire, hogy nincs, aztán találkoztam vele, azóta már csak babonaságból se mondom rá valamire, hogy nincs, különösen a vámpírra nem, mert azzal aztán végképp nem szeretnék összefutni. Vérszegény vagyok!)
2014. jan. 27. 13:14
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy léteznek. És vérfarkasok is. Ezen kívül még léteznek: orkok, trollok, koboldok, ogrék, törpök, hobbitok, tündérek, boszorkányok, varázslók, hidrák, sárkányok, vonat méretű kígyók, krakenek, szarvasmarha méretű 3 fejű kutyák, stb.
2014. jan. 27. 20:39
 15/37 anonim ***** válasza:
70%
Kihagytad a csillámpónit.
2014. jan. 27. 20:52
 16/37 anonim ***** válasza:
Szerintem létezhetnek. Biztos van rá valami ok,hogy rengeteg kultúra folklórjában évszázadokig jelen volt a vámpír motívum.
2014. jan. 28. 19:08
 17/37 anonim ***** válasza:
Persze hogy van valami ok. Olvass utána JUng munkásságának és az archeatípusoknak.
2014. jan. 28. 19:45
 18/37 anonim ***** válasza:
Sárkányokról is vannak feljegyzések minden kúltúrában, még az ókoriakban is. Mégsem léteznek... sajnos.
2014. jan. 28. 21:25
 19/37 anonim ***** válasza:
Na csak várj, mondom én, hogy jön a szakértő, aki megmondja majd, hogy a sárkányok is léteztek...
2014. jan. 28. 21:29
 20/37 anonim ***** válasza:
Igen sárkányokról is vannak feljegyzések és arra ott is vannak a dínócsontok a legenda alapjaként.
2014. jan. 28. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!