Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hívogató furulyaszót hallottun...

Tibzsike kérdése:

Hívogató furulyaszót hallottunk a barátunkkal lent a gáton, ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ma 8-9 óra között zúztunk haverommal hazafelé és egy szép furulyaszóra figyeltünk fel.Először nagyon halk volt,azt hittem hogy a kerékagyam vagy a kabátom ér hozzá a kerékhez és annak van ilyen hangja.Csak hogy egyre jobban közeledtünk a gátnál egy házhoz és egyre hangosabb,nagyon szép furulyát hallottunk,egyszer hírtelen nagyon hangos lett,olyan volt mint ha nem egy heyről jönne hanem térben,mindenütt csak az ment volna.Nagyon rossz érzés is támadt bennünk hírtelen.Erre nagyon megijjedtünk visszafordoltunk és alig halkult valamit.Ugyanúgy hallottuk egy párszáz méter után és folyamatosan ment a fejünkben egy ideig a dallama.Szerintetek ez mi lehetett?Nagyon hívogató volt,először majdnem visszafordoltunk,annyira szép volt csak aztán ráeszméltünk hogy ez mi csoda lehetett.Szerintetek ez mi lehetett?Ezt nagyon komolyan mondom! :'(

2014. jan. 17. 22:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ja és ahol ez történ az is kisváros 9000ezer lakossal,és a gát mellett elhagyatot nyári nyaralóknál volt.Amúgy meg havarom apja is elhiszi ezt nekünk mert velükis történt egy hasonló eset majdnem ugyanott mint mi voltunk csak már beljebb az erdőnél,ő is az egyik haverjáűval volt.Csak ők nem furulyát hanem szívdobogást hallottak ami egyre jobban közeledett feléjük és már a végén mellettük is volt kb de nem volt ott semmi.Azt mondta hogy nagyon összevoltak zavarodva próbáltak onnan elmenni de csak eltévedetek és azután már csak arra emlékszik hogy kikerültek az erdőből.Nem elájultak hanem már csak arra emlékeznek.Nem bolond az ember,saját lőszergyára van saját tervezésű lőszerekkel.
2014. jan. 20. 20:08
 22/29 A kérdező kommentje:
Túrkevén,bocs csak nem figyletem hogy kommenteltél.
2014. jan. 20. 20:09
 23/29 anonim ***** válasza:

Kabócák voltak

Nagyon nagy hangon ciripeplnek kilometerekröl is hallhato. Mondjuk nem olyan a hangjuk mint a furulyanak de szerintem valami rovar vagy madár lehetett.

2014. jan. 22. 21:54
 24/29 anonim ***** válasza:
lehet hogy egy kabóca furulyázott!
2014. jan. 22. 23:06
 25/29 anonim ***** válasza:

Tibzsike

a 15 nem azt jelenti,hogy 15 éves akivel ugyanez történt,hanem hogy ő volt a 15.válaszoló xD

Egyébként bármi lehetett az a dallam,nem kell mindjárt valami természetfelettire gondolni :) de azért legközelebb nézzetek be a házba,kíváncsi vagyok :D

2014. jan. 24. 16:56
 26/29 anonim válasza:
40%
Szerintem úgynevezett "kopogtató szellem" lehetett.Ami lehet csak óvni akart.Lehet hogy érdekes a furulya dallamot hallótatok.Bár van a furulyában valami furcsa.Valami valami kísérteties valami félelmetes.Szerintem jól tettétek hogy nem mentetek be.És ne is menjetek be.
2014. jan. 26. 19:58
 27/29 lmaopony válasza:
Figyeljetek ide..nem tudom mi lehet ez de gondolkozzatok...mindannyiunkal vízközelben történt ez az eset!!Nektek gátnál..nektek folyónál vagy tónál mind1..ez az összefüggés...mi is hallunk szívdobogást az egész környéken nem tudjuk mi lehet de nagyon ijesztő..vagy ufo vagy szirén lehet idiótán hangzik dehát na :D ammeg lehet h csak egy természeti jelenség bármi..semmit nem tudunk a földről..1x majd menjetek vissza és menjetek le a gáthoz...meg fogtok lepődni..
2014. máj. 4. 12:15
 28/29 lmaopony válasza:
Eltelt pár év azóta,érdekel volt -e még veled ilyen, írtad, hogy ez Túrkevén történt, ha még megesik ilyesmi lehet ellátogatok oda.
2018. jún. 18. 15:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek kedves kérdező?
2022. okt. 31. 00:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!