Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki látott már szellemet?

Ki látott már szellemet?

Figyelt kérdés

Velem már történtek ilyen dolgok,és aki kíváncsi rá,annak megírom privátba röviden.De inkább most csak a ti történeteitekre lennék kíváncsi.

És lehetőleg igazak legyenek.

Előre is köszi a válaszokat!:)

2014. jan. 11. 17:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyon megijedtem....
2014. jan. 13. 19:58
 12/16 lmaopony válasza:

Rendben írok egyet...

Nézem a tv-t nyugisan és nekünk van egy ilyen tükrös szekrény a tv mellett közvetlen..egyszer csak rápillantok és egy fekete fogalmam sincs milyen macskaszerű állat/valami kb így hangsebességgel elhúzott ottan és a lábam fel volt rakva..na leverte és szerinted mennyire voltam beszarva? De ez semmi..halottak napján éjszaka szoktunk menni a temetőbe és próbáltam nem odafigyelni de már tiszta para volt hogy mindenütt árnyakat és gyorsan mozgó és eltűnő árnyakat látok..na meg + az az érzés hogy valaki figyel.. Ha szeretnél még történeteket hallani akkor szólj

2014. jan. 16. 14:51
 13/16 lmaopony válasza:
Bocs a fogalmazásért csak már túlságosan beleéltem magam :D
2014. jan. 16. 14:52
 14/16 anonim válasza:

Egyszer nyáron, a tesómékkal voltunk otthon hárman, mert a szüleink bevásárolni mentek. Kint voltunk a konyhában, amikor hangos lépteket hallottam. Ugyanebben a pillanatban, a nővérem megkérdezte tőlünk, hogy ,,Ti is halljátok?,,

Álltunk, és egyikünk sem mozgatta a lábát. Utána, lassan elindultunk a fürdőszoba felé, mert onnan jött a zaj. Amikor beléptünk, valami iszonyatos sebességgel húzott el előttünk, és leverte az egyik dezodort. Rohadtul megijedtünk, ordítva rohantunk ki.

Máskor éjszaka, arra ébredtem hogy valaki csörömpöl a fém edényekkel a konyhában. Lemásztam az emeletes ágyamról, ami eléggé nyikorog, úgyhogy a zaj abbamaradt. Kimentem, egy serpenyő a földön, egy levesfőző edény az asztalon, és egy másik a gáztűzhelyen, ami be volt kapcsolva! Visszamentem a szobánkba, de mindenki aludt rajtunk kívül.

Még pár éjszaka hallottam a csörömpölést de mára ez abbamaradt.

2014. jún. 20. 17:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi,ijesztő lehetett..
2014. jún. 21. 20:44
 16/16 KysPimasz95 válasza:
Gáz ha hányok miközben ezeket olvasom? .:D
2016. márc. 30. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!