Haveroméknál szellem van? Veletek is vannak hasonlók?
Na, szóval. Haveroméknál töltöttem a hétvégét, mert szüleim elmentek valami ismerősükhöz. Én nem ismerem ezért nem volt kötelező mennem. Annyi a lényeg, hogy haveroméknál voltam. Péntek reggel
átmentem hozzá levekvésig nem volt semmi. Én nem aludtam még haverom a másik ágyon
már igen. Én még zenét hallgattam, amikor
hallottam, hogy kopognak a falból. Kb. 30 percig megállás nélkül kopogott valaki, úgyhigy inkább felkapcsoltam a nagyvillanyt. Végre elaludtam, amikor újjabb kopogásra lettem figyelmes, majd eszembe jutott, hogy a villany eklőbb még fel volt kapcsolva. Reggel megkértem a haverom, hogy ne szórakozzon, mert marhára nem vicces. Természetesen ebből nem értett semmit. Szombaton éppen a haverom kérdezett spanyolból amikor bejött az 5 éves húga egy képeskönyvért ami a haverom szobájában volt. Amikor megtalálta leült az ágyra, és folyamatosan az ajtót figyelte. Meglöktem haverom vállát, hogy nézze már. Megkérdeztük, hogy mi olyan érdekes, erre a válasz: " A bácsi, ott". Vasárnap reggel megkérdezte, hogy mit álmodtam. Mondtam, hogy semmit, mer'? Azt mondta, hogy álmomban kb. 5-ször
elmondtam, először halkan, majd már
kiabálva, hogy "Segítség!" Aztán még kimentünk a kertbe egyzeni, amikor a kutyájuk, Aladár elkezdte ugatni a kerti bútort.
Ugatott aztán megilyett és hátrálni kezdett. Anyukája még szombaton mondta, hogy amikor bement a fürdőszobába berakni a mosást, megnyílt a csap.
Ezek a különös dolgok szellem miatt vannak? De állítólag hétfő este óta semmi nem történt.
Bocs a második kérdésedre nem válaszoltam, na majd most.
Igen indokolatlan okokból kifolyólag kinyíltak illetve becsukódtak az ajtók, mozogtak a székek, és recsegtek a bútorok. De azóta miután megkértem, hogy távozzon nincs semmi ilyesmi.
A haverod elég sok füvet rejthetett el a drogosok elôl...nem csoda ha csákánnyal jönnek érte a halott Don-ok. Velem is történt hasonló...bár akkor 10 ideges drogbáró volt lángszóróval.
Ui.: Tanuld a nyelvtant virrasztás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!