Szerintetek tartanunk kéne tőle?
2014. jan. 5. 23:44
1/3 anonim válasza:
Pontosan mi is ez?
Amúgy a hangja alapján egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Sőt teljesen átlagosnak. A bőrszíne alapján fehér ember, a hangja alapján férfi. Én mondjuk egyáltalán nem tartanék tőle semmit. Ha már disznót akarok tartani, akkor azt kizárólag általam ismert gazdától veszem meg. Nem jó így idegenbe, látatlanba vásárolgatni. Hidd el, én is jártam már pórul ezekkel. A pénzt előre elkérik, aztán meg tojnak kiszállítani. Összeszerelni is nekem kell. merthogy az nincs benne az árában.Alig tudtuk a szomszéddal összerakni.
2/3 A kérdező kommentje:
egyet értek de a hangja túl magabiztos,valamit csak tudhat.
2014. jan. 6. 06:48
3/3 anonim válasza:
szerintem okkal tarthatunk tőle!
de csak nagyon nyomós okkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!