Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit kéne tennünk? Már nem bírjuk.

Mit kéne tennünk? Már nem bírjuk.

Figyelt kérdés
2 éve költöztünk ki a férjemmel 1 kisebb tanyára a jászságba. Ő mindennap bejár pestre dolgozni kb másfél óra az út. Én itthon vagyok a 2 gyerekkel az egyik 3 éves a kisebb most lesz 5 hónapos. Az első időszakban minden rendben volt éldegéltünk nyugisan. Mióta megszületett a kislányunk , azóta vannak furcsa dolgok a házban. Miután hazahoztuk a korházból arra lettünk figyelmesek hogy pontban hajnali fél 3 kor mindig leesik valami. Vagy 1 kép a falról vagy a kónyhába valami, vagy épp a kis éjjelilámpánk. Kezdetben nem foglalkoztunk vele de most már eléggé hátborzongató... Nagyon büdös jön fel a pincéből valami hihetetlen szag egyszerűen nem tudom leírni. Átkutattuk az egész pincét kitakrítottunk de még mindig érezni. Elviselhetetlen. De még ezzel sem igazán foglalkoznák de a 3 éves kisfiam mikor kint van a kertben (bár mostanság már nem nagyon merem kiengedni) mindig beszél valakihez, és a legfurcsább hogy már nem egyszer hozott be játékokat (ilyen régi labda stb...) . Kérdeztem hogy honnan van azt mondta hogy a kislány adta a szomszédból. Nah de ez most így mi??? A legközelebbi szomszéd kb 5 km . ÉS senkit sem láttam erre fele. Kezdek kétségbe esni , lehet hogy csak itt a nagy magány miatt kezdek begolyózni vagy nem tudom de már nem bírom sokáig. Szerintetek mit tegyek?
2013. dec. 6. 13:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

HUH. Ez nagyon durván hangzik.

Hát, ha nem vagy nagyon szkeptikus akkor én ezeket javaslom:

Hallottam olyasmit,hogy ha egy fehér gyertyával körbesétálod a házat és kb minden zugát "átvilágítod" vele, akkor elvileg ez elküldi az ott ragadt lelkeket.

Vagy ha esetleg hívjatok egy papot ,aki felszenteli a házat.

Egyébként tudom,hogy félelmetes, de azt tudom tanácsolni,hogy ne féljetek, amíg ártalmatlan,addig kár félni tőle.

2013. dec. 6. 13:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát ha ez így van, tényleg durva.

Mivel 2 éve költöztetek, nem lehet ott ragadt szellem, mert az az első időszakba is jelen lett volna. A kislányoddal lehet összefüggésbe.

Nem igen lehet ténylegesen látó embert találni, mert akinek tényleges képessége van az nem játszik kuruzslót egy kis panellakásban. Viszont nem is lehetetlen. Olyat keress, aki nem pénzszerzés gyanánt használja a képességét, és ő nézze meg, ki lehet ez a "kis szomszéd"

2013. dec. 6. 13:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Rakjatok fokhagymát minden sarokba, a kertbe is lehet rakni, mondjuk a ház körül egy nagy négyzetben végig fokhagymát ültetni, aztán ki kéne deríteni, hogy ki ez a szomszéd kislány, kérdezd ki a fiadat, hogy mikor/hol/milyennek látta ezt a kislányt, aztán meg kéne keresni, beszélni vele, hogyha létező személyről van szó.
2013. dec. 6. 13:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu kèrdés amit a Démonok között ihletett akkor:

Ha féltek, erősödik. Ha nem hívtok valami segìtséget nem lesz jó élete a kislánynak. Az előző életek valamelyikébe akadhatott össze a kis szomszéd lánykával... Ezzel annyi a gond, hogy a szomszédka szülei vagy ő maga esetlegesen a kislányotok régen démont idézett és alkut kötött. Ha nem ez akkor mázlitok van és csak egy jól táplált szellem. Én az elsőre szavazok.

Ha szellem akkor ez segíthet:

hat gyertya egy körbe. a kör közepébe egy. az óramutató járásával megegyezően meg kell gyújtani. utolsó a kör közepén. meg kell várni míg az összes leég. közben arra gondolj hogy javulj meg vagy menj el. ha rosszra gondolsz, nem jó. ha felborul a gyertya nem jó és ha nyúlik a láng tiltakozik. a kicsinek is ott kell lennie és figyelnie a lángot. főleg neki.

Ha tényleg démon akkor Sátánisták is segíthetnek. Sok kedves ember van köztük úgy ahogy sok rossz a keresztényeknél is.

2013. dec. 6. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Talán démoni jelenség lehet, amit két dolog generálhat

1.Valami rossz dolog történt a házban régen.Talán épp a pincében, mivel onnan jön gyanús szag.

2.A kislányod érkezése erősítette a jelenséget.Előfordul ilyesmi.

2013. dec. 6. 18:32
 6/14 anonim ***** válasza:

5-ös válasz talán igaz lehet.

Nem akarok hülyeséget írni nektek és megrémíteni benneteket, de valahogy az jött fel bennem, hogy talán történt ott valami egy kislánnyal...lehet, hogy a pince kapcsolódik.

Kik laktak ott előttetek?

Ha esetleg így van, (szerintem) ti nem vagytok hibásak ebben a dologban,

viszont a kislányotok (kb. a finom érzékenysége miatt) kapcsolódott (felvette a kapcsolatot) a másik kislánnyal...

....

...aki talán egy bűncselekmény áldozata lett (valahol ott).

Hangsúlyozom! Egyáltalán nem biztos, hogy így van, ahogyan írom. (!!!)

2013. dec. 6. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Bennem egyből feljött egy dolog, ahogyan olvastam azt, amit írtál,

de egyáltalán nem biztos, hogy így van.

2013. dec. 6. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem kell sátánista (segítség)! Akkor már inkább pap.
2013. dec. 6. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:

„ Mióta megszületett a kislányunk , azóta vannak furcsa dolgok a házban.

-Valahogy vele aktiválódott (a dolog).

„Miután hazahoztuk a korházból arra lettünk figyelmesek hogy pontban hajnali fél 3 kor mindig leesik valami. “

-Akkor történt az esemény.

„Nagyon büdös jön fel a pincéből valami hihetetlen szag egyszerűen nem tudom leírni.“

-Az a hely (ami tanúskodik). (?)

„a 3 éves kisfiam mikor kint van a kertben (bár mostanság már nem nagyon merem kiengedni) mindig beszél valakihez, és a legfurcsább hogy már nem egyszer hozott be játékokat (ilyen régi labda stb...) . Kérdeztem hogy honnan van azt mondta hogy a kislány adta a szomszédból. “

-Kislánnyal történt. (?)

2013. dec. 6. 23:12
 10/14 QueenRavenna ***** válasza:
Te is most nézted meg a Démonok közt (The Conjuring) c. filmet? Ott is kb erről van szó.
2013. dec. 6. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!