Hogyan nevezik azt amikor nem bírjuk ki nevetés nélkül, ha más is látja ugyanazt a nevetséges dolgot?
Figyelt kérdés
Ha látok egy nevetséges dolgot, de magamban vagyok, akkor megtudom állni, hogy ne nevessek. De ha ugyanazt úgy látom, hogy más is látja, olyan akit tudom, hogy szintén nevetni fog rajta, vagy nagy valószínűséggel nevetni fog, vagy már el is kezdte, akkor nekem is nevetnem kell. Azonban ha olyanok látják, akikről tudom, hogy számukra nem nevetséges, vagy észre sem veszik, akkor én is meg tudom állni. Nem tudom, hogy van e ennek a jelenségnek akár tudományos, akár köznapi neve, ha igen, azt keresem.2013. nov. 22. 17:20
1/1 anonim válasza:
Mondjuk én pont az ellenkezőjét csinálom mindig,erről a pszichológia körökben hallottam róla.Mert ez olyasmi,mint a biztonsági öv bekötés.Ott is valakinek eszébe jut,akkor reflex szerűen kötözi be magát mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!