Mit kéne tennünk? Már nem bírjuk.
“Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?” + “Mi Mi történik velem és anyuval?”... kérdéseid után megint kifogytál a válaszokból, és itt a harmadik. Azért szórakoztatóbb vagy mint Adamsky.
Talán most már jobban is csináltad de az utolsó pár mondat hisztije még mindég ugyanaz, mint az előző két kérdésben. Ez (is) elárul:)
És, mielőtt megint kapok egy dühös privát levelet, légyszi váltsál nicket, hogy egy kis kétely azért még maradjon bennem.
nemelfogult:
Na, hát most miért bántod? Ezek a sztorik tökéletes helyen vannak itt az ezó kategóriában, Annácska és Adamsky trollkodásánál szórakoztatóbbak...
Szóval ahogy nézem, te is újabb troll vagy. De nem tudom, ki... rég jártam itt, nem akarsz bemutatkozni? Általában szeretem olvasni az ilyen troll szórakoztatókat, mint te is vagy.
Ígérem, a többi kérdésed is megnézem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!