Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit kéne tennünk? Már nem bírjuk.

Mit kéne tennünk? Már nem bírjuk.

Figyelt kérdés
2 éve költöztünk ki a férjemmel 1 kisebb tanyára a jászságba. Ő mindennap bejár pestre dolgozni kb másfél óra az út. Én itthon vagyok a 2 gyerekkel az egyik 3 éves a kisebb most lesz 5 hónapos. Az első időszakban minden rendben volt éldegéltünk nyugisan. Mióta megszületett a kislányunk , azóta vannak furcsa dolgok a házban. Miután hazahoztuk a korházból arra lettünk figyelmesek hogy pontban hajnali fél 3 kor mindig leesik valami. Vagy 1 kép a falról vagy a kónyhába valami, vagy épp a kis éjjelilámpánk. Kezdetben nem foglalkoztunk vele de most már eléggé hátborzongató... Nagyon büdös jön fel a pincéből valami hihetetlen szag egyszerűen nem tudom leírni. Átkutattuk az egész pincét kitakrítottunk de még mindig érezni. Elviselhetetlen. De még ezzel sem igazán foglalkoznák de a 3 éves kisfiam mikor kint van a kertben (bár mostanság már nem nagyon merem kiengedni) mindig beszél valakihez, és a legfurcsább hogy már nem egyszer hozott be játékokat (ilyen régi labda stb...) . Kérdeztem hogy honnan van azt mondta hogy a kislány adta a szomszédból. Nah de ez most így mi??? A legközelebbi szomszéd kb 5 km . ÉS senkit sem láttam erre fele. Kezdek kétségbe esni , lehet hogy csak itt a nagy magány miatt kezdek begolyózni vagy nem tudom de már nem bírom sokáig. Szerintetek mit tegyek?
2013. dec. 6. 13:01
1 2
 11/14 nemelfogult ***** válasza:

“Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?” + “Mi Mi történik velem és anyuval?”... kérdéseid után megint kifogytál a válaszokból, és itt a harmadik. Azért szórakoztatóbb vagy mint Adamsky.

Talán most már jobban is csináltad de az utolsó pár mondat hisztije még mindég ugyanaz, mint az előző két kérdésben. Ez (is) elárul:)

És, mielőtt megint kapok egy dühös privát levelet, légyszi váltsál nicket, hogy egy kis kétely azért még maradjon bennem.

2013. dec. 7. 00:11
 12/14 anonim ***** válasza:

nemelfogult:

Na, hát most miért bántod? Ezek a sztorik tökéletes helyen vannak itt az ezó kategóriában, Annácska és Adamsky trollkodásánál szórakoztatóbbak...

2013. dec. 7. 15:26
 13/14 Robert Thorne ***** válasza:
Csak papot ne! Hangsúlyozom, hogy papot ne! Se gyertyákat, semmi nem igaz, ami eddig le volt írva (1-2 dolgot leszámítva). A kislányod érzékeny ilyen dolgokra, ami ebben a világban talán a legjobb dolog. Fontos, hogy ne úgy neveljétek, hogy csak képzelődik, mert nem igaz. Ott van valaki vagy valami. PM-ben elbeszélgethetünk, ha gondolod; rudok adni egy pár tanácsot.
2013. dec. 8. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Szóval ahogy nézem, te is újabb troll vagy. De nem tudom, ki... rég jártam itt, nem akarsz bemutatkozni? Általában szeretem olvasni az ilyen troll szórakoztatókat, mint te is vagy.

Ígérem, a többi kérdésed is megnézem :D

2013. dec. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!