Miért van az, hogy minden éjjel úgy érzem hogy valaki figyel?
Ez szinte minden éjjel előfordul....Lefekvés előtt nézni szoktam egy kicsit a TV-t,és miután lekapcsolom a villanyt,elkezdek félni,mert úgy érzem,mintha figyelne valaki....Aztán nagy nehezen elalszok,és éjjel arra kelek fel,hogy kiráz a hideg!Nagyon meg szoktam ijedni.És innentől kezdődik a félelmem.....Nem tudok vissza aludni,mert érzem hogy valaki figyel,de nem merek megfordulni...Ezt csak beképzelem,vagy szellem van nálam?
Bunkó válaszok nem érdekelnek!Bár ezt hiába kérem....
Vedd este a telefont a kezedbe, és amikor érzed, hogy figyelnek, akkor kapcsold be a vakut, indítsd el a kamerát, dugd a telefont a hátad mögé, nyomd meg a hangerőgombot (így le tudod fotózni azt, ami mögötted van - vigyázat, a hangerőgomb lenyomása a fotó 3 másodperces időzítéssel készül el) zárd be a kamera alkalmazást, nyisd meg a fájlkezelőt, kapcsold ki az előnézetet, nyomd meg a képek opciót, jelöld ki a képet (dátum alapján), nyomj rá a tömörítés opcióra és küldd el a tömörített fájlt a barátodnak, írd oda, hogy ijesztő, nézze meg és akkor írni fog visszajelzést, hogy ijesztő, vagy vicces (a falat fotóztad le)
A képet azért kell tömöríteni, hogy az üzenetküldő alkalmazásokban ne lásd a para alakot a képen! remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!