Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden éjjel úgy érzem hogy valaki figyel?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden éjjel előfordul....Lefekvés előtt nézni szoktam egy kicsit a TV-t,és miután lekapcsolom a villanyt,elkezdek félni,mert úgy érzem,mintha figyelne valaki....Aztán nagy nehezen elalszok,és éjjel arra kelek fel,hogy kiráz a hideg!Nagyon meg szoktam ijedni.És innentől kezdődik a félelmem.....Nem tudok vissza aludni,mert érzem hogy valaki figyel,de nem merek megfordulni...Ezt csak beképzelem,vagy szellem van nálam?

Bunkó válaszok nem érdekelnek!Bár ezt hiába kérem....

2014. jan. 1. 17:19
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Hát ėn nem fėltem
2014. jan. 27. 21:23
 32/35 A kérdező kommentje:
Oké.
2014. jan. 27. 21:40
 33/35 anonim válasza:
Az emberek nagy része megérzi, hogyha figyelik. Este, ha ez a furcsa érzés megint előjön, ülj fel, próbáld megkeresni a forráspontját. Ha megvan, nézz határozottan oda, így valószínűleg meg tudod lepni a földön ragadt lelket, így, ha már elkezded érezni, hogy hatással vagy rá, mondd (vagy suttogd) meg neki, hogy zavar a jelenléte és, hogy ha esetleg bosszús valami miatt akkor sajnálod, és, ha pedig bocsánatot szeretne kérni valami miatt, semmi baj. Csak menjen a másvilágra.
2017. jan. 3. 21:30
 34/35 Kutya2009 válasza:
Mi mostanában újítjuk fel a házunkat, és az én szobám pont a félkész tetőtér alatt van. Néha szoktam hallani ilyen furcsa recsegéseket, és mindent beleképzelek, és valószínűleg azért van ez, mert túl sok horror videót nézek mostanában (11 évesen), de folyamatosan nyugtatom magam azzal, hogy az biztos csak egy egér, vagy valami. Bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de gondoltam elmesélem ezt.
2021. ápr. 4. 10:42
 35/35 random ember 1234 válasza:

Vedd este a telefont a kezedbe, és amikor érzed, hogy figyelnek, akkor kapcsold be a vakut, indítsd el a kamerát, dugd a telefont a hátad mögé, nyomd meg a hangerőgombot (így le tudod fotózni azt, ami mögötted van - vigyázat, a hangerőgomb lenyomása a fotó 3 másodperces időzítéssel készül el) zárd be a kamera alkalmazást, nyisd meg a fájlkezelőt, kapcsold ki az előnézetet, nyomd meg a képek opciót, jelöld ki a képet (dátum alapján), nyomj rá a tömörítés opcióra és küldd el a tömörített fájlt a barátodnak, írd oda, hogy ijesztő, nézze meg és akkor írni fog visszajelzést, hogy ijesztő, vagy vicces (a falat fotóztad le)

A képet azért kell tömöríteni, hogy az üzenetküldő alkalmazásokban ne lásd a para alakot a képen! remélem segítettem :)

2021. aug. 16. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!