Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden éjjel úgy érzem hogy valaki figyel?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden éjjel előfordul....Lefekvés előtt nézni szoktam egy kicsit a TV-t,és miután lekapcsolom a villanyt,elkezdek félni,mert úgy érzem,mintha figyelne valaki....Aztán nagy nehezen elalszok,és éjjel arra kelek fel,hogy kiráz a hideg!Nagyon meg szoktam ijedni.És innentől kezdődik a félelmem.....Nem tudok vissza aludni,mert érzem hogy valaki figyel,de nem merek megfordulni...Ezt csak beképzelem,vagy szellem van nálam?

Bunkó válaszok nem érdekelnek!Bár ezt hiába kérem....

2014. jan. 1. 17:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nem paranoia, csak enyhe paranoid téveszme. Rá kell jönni, hogy baromság, tehát nem igaz, és milyen fura, elillan, mintha sose lett volna.
2014. jan. 4. 16:18
 22/35 A kérdező kommentje:

Most a történetem nem igaz,és baromság?

Vagy ezt a paranoidra értetted?

2014. jan. 4. 16:38
 23/35 anonim válasza:

Szerintem ezt így nehéz megállapítani, hogy csak képzeled vagy valaki valóban van ott.

Az emberi képzelőerő nem ismer határokat, és igen, néha saját magunkat is megtéveszthetjük.

A nagymamám foglalkozik ilyesmi dolgokkal. Először csak a reiki érdekelte, majd belecsöppent a szellemes dolgokba. Én eléggé szkeptikus vagyok, bár velem is történtek olyan dolgok amit másképp nem tudok megmagyarázni, pedig azon vagyok.

A lényeg, hogy én is észleltem hasonlót, csak nekem volt egy pont a szobámban ahová nem mertem nézni. Majd a nagyim megmmondta,h melyik az a hely( pedig nem mondtam el neki, lehet,h működött köztünk a telepátia, vagy én nem tudom)és mondta,hogy ott egy szellem és elküldte. Azóta mindig észlelem azt a bizonyos feszültséget és rettegést. Pedig azt mondta,h nincs itt semmi.

Amúgy attól még hogy félsz, nem muszáj a szellemnek ártó szándékúnak lennie. Csak olyan energiájuk van, ami ilyen reakciót vált ki az emberből.

bocsi, ha hosszan írtam le :)

2014. jan. 5. 16:15
 24/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:Köszi a választ,és nem baj hogy hosszú lett,sokat segítettél:)
2014. jan. 5. 16:36
 25/35 anonim válasza:

Az a válaszoló vagyok, aki írt a Portelgeist-ről.

Ha továbbra sem érzed magad jobban, akkor hívj egy papot, hogy áldja meg a szobát.

Nem hülyeség , tényleg jobb lesz.

2014. jan. 5. 22:36
 26/35 A kérdező kommentje:

Oké köszi,és már nem érzem annyira,de azért még biztos hogy itt van...

Ha továbbra is ilyen dolgok fognak történni,akkor hívni fogok egy papot....

2014. jan. 6. 16:35
 27/35 anonim ***** válasza:

paranoiás vagy

nem minden éjjel figyellek

2014. jan. 7. 23:10
 28/35 A kérdező kommentje:
Oké köszi....
2014. jan. 8. 16:57
 29/35 anonim válasza:
En kisebnek lattam Minden nap AZ agyam mellet egy gold embert meg egyszer este felkeltem es egy neniveltalalkoztam (szellem) es vittem neki turorudit ez hülyesegnek hangzik de igaz
2014. jan. 8. 21:50
 30/35 A kérdező kommentje:
Oké köszi,de tényleg egy kicsit furcsa,hogy vittél neki túró rudit.....Én ilyenkor már rég elfutottam volna,ha egy szellemmel találkoztam volna,de azért ijesztő lehetett.
2014. jan. 9. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!