Miért van az, hogy minden éjjel úgy érzem hogy valaki figyel?
Ez szinte minden éjjel előfordul....Lefekvés előtt nézni szoktam egy kicsit a TV-t,és miután lekapcsolom a villanyt,elkezdek félni,mert úgy érzem,mintha figyelne valaki....Aztán nagy nehezen elalszok,és éjjel arra kelek fel,hogy kiráz a hideg!Nagyon meg szoktam ijedni.És innentől kezdődik a félelmem.....Nem tudok vissza aludni,mert érzem hogy valaki figyel,de nem merek megfordulni...Ezt csak beképzelem,vagy szellem van nálam?
Bunkó válaszok nem érdekelnek!Bár ezt hiába kérem....
Szia!
Lehet hogy valaki figyel,de ha mindig félsz,tarts az ágyad mellett zseblámpát vagy ami még világít.
Írtad,hogy ez minden éjjel előfordul,ilyenkor érdemes fordulni szakértőhöz...
Utolsó válaszoló:Köszi szépen,megfogadom a tanácsot!:)
És szakértőhöz nem nagyon szeretnék fordulni,mert még nem történt olyan,hogy megjelent volna,vagy hogy bántott volna....De ha bántani fog,akkor már biztos,hogy szakértőhöz fogok fordulni!
Szívesen!
Én sem fordulnék egyből szakértőhöz,csak ha már nagyon félek,meg biztos vagyok abban hogy engem valaki tényleg figyel,meg zaklat,akkor igen....
Remélem tudtam segíteni!:)
Szia!
Én kutatom a paranormális jelenségeket, számos ilyen fórumnak tagja vagyok és gyakran találkozok ilyen emberekkel, akik ilyen dolgokat észlelnek.
Nos, egy dolgot mondhatok. Ha egy szellem lenne az, akkor kapcsolatot akar majd veled létesíteni, de erre nagyon kicsi az esély. Szerény véleményem szerint ez egy szimpla paranoia. Ha teheted kerüld a horror filmeket, thrilleket. Érzékeny vagy rájuk. :)
Ha történik valami akkor, nyugodtan írj pü-t. SEGÍTEK!
Oké köszönöm szépen:)
Kerülni fogom a horror filmeket.
Az előző vagyok!
Nem akarlak feleslegesen ijesztegetni, de ha erősödnek ezek az érzések vagy szimplán nem érzed jól magad a szobában, házban, akkor feltétlenül írj. Ezek előjelek.
Én egy Portelgeist-el élek együtt. Néha hallom, hogy cseszteti a kulcsaimat, a falat, a kutyám megőrül az egyik szobában és a családom is érzékelni néha. Szerencsére tárgyakat nem tud mozgatni, alapvetően nem rossz szándékú:)
Oké,köszi,írni fogok.
Hát,nem nagyon lett rosszabb,és remélem,hogy nem is lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!