Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden éjjel úgy érzem hogy valaki figyel?

Figyelt kérdés

Ez szinte minden éjjel előfordul....Lefekvés előtt nézni szoktam egy kicsit a TV-t,és miután lekapcsolom a villanyt,elkezdek félni,mert úgy érzem,mintha figyelne valaki....Aztán nagy nehezen elalszok,és éjjel arra kelek fel,hogy kiráz a hideg!Nagyon meg szoktam ijedni.És innentől kezdődik a félelmem.....Nem tudok vissza aludni,mert érzem hogy valaki figyel,de nem merek megfordulni...Ezt csak beképzelem,vagy szellem van nálam?

Bunkó válaszok nem érdekelnek!Bár ezt hiába kérem....

2014. jan. 1. 17:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Ne kapcsold le a villanyt.
2014. jan. 1. 17:29
 2/35 anonim ***** válasza:
36%
:D paranoia
2014. jan. 1. 17:31
 3/35 anonim ***** válasza:
Csak beképzeled, az emberek nagy része fél, vagy nyugtalan, ha teljes sötétségben van.
2014. jan. 1. 17:39
 4/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi ez, de én is ilyen vagyok. Mióta jobban odafigyelek erre (vagy pont hogy nem figyelek az ilyen gondolataimra), azóta jobban alszom. Sok horrorfilmet néztem régebben, szerintem ezért félek. Tereld el a gondolataidat, amikor ez este eszedbe jut, nekem hosszú idő alatt, de sikerült. Plusz beállíthatod a tv-t időzítőre, így a tv mellett alszol el.
2014. jan. 1. 17:39
 5/35 anonim válasza:
en is ezt erzem sokszor, es mar minden alakot odakepzelek, es hallom magamban a sikitasom.............. horrrrrrrrroorrrr... Ilyenkor ugy betojok komolyan:(((((
2014. jan. 1. 17:47
 6/35 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!:)

És az utolsó válaszolónak:Uh,az nagyon durva lehet,és velem azért ennyire ijesztő dolgok nem történtek....

Utolsó előtti válaszoló:Én is néztem elég sok horror filmet,és lehet hogy attól van,de nem tudom...

A villanyt nem nagyon szeretném égve hagyni reggelig,de azért köszi.:)

Jöhetnek még válaszok!:)

2014. jan. 1. 17:54
 7/35 anonim ***** válasza:
Ne a nagy villanyt hagyd felkapcsolva!Valami kisebb lámpát vagy valami ilyesmit.A fiamnak már elég volt ilyen "konnektorba"dugott hangulatfény.Például egy "smile".
2014. jan. 1. 18:10
 8/35 A kérdező kommentje:
Oké köszi:) Majd kipróbálom.
2014. jan. 1. 18:18
 9/35 anonim ***** válasza:
szerintem ne hagy égve villanyt mert lehet hogy elflejted hogy égve hagytad és amikor felébredsz a szvinfarktus jön rád hogy miért van égve a vilany.
2014. jan. 1. 19:12
 10/35 A kérdező kommentje:

Hát köszi,de letérhetnénk már erről a villanyos sztoriról?

Köszi!:)

2014. jan. 1. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!