Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet démont idézni?

Hogyan lehet démont idézni?

Figyelt kérdés
Kezdő sátánista vagyok és szeretnék idézni. Nem érdekel hogy veszélyes.

2013. nov. 30. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy démon sose fog téged szolgálni, mert nagyobb a hatalma mint neked, esetleg megegyezhettek, ha felajánlasz neki valamit és akkor segíthet.

Kezdő sátánistaként szerintem még ne próbálkozz ezzel, mert te húzod a rövidebbet. Bár nem tudom én nem vagyok benne ebben, de tényleg veszélyes lehet ha létezik.

2013. dec. 1. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp te húzod a rövidebbet, ez a lényeg, különben nincs üzlet. Unaloműzésért szenvedés..?
2013. dec. 2. 18:27
 13/14 pokahontas ***** válasza:
És magán kívül még lehet másokat is bajba sodor..:( és értük is felelnie kell majd..
2013. dec. 2. 19:06
 14/14 Vad-Ász ***** válasza:

gyujts egy gyertyát

tegyél felé egy keresztet

és egy megadott szöveget mormolj

(a kereszt szikrázni fog és ez azt jelenti hogy megnyitottál egy kaput és egy csomó lélek,szellem,démon és felsőbrendő lény jön át)...

Furcsaságok történnek majd veled....de várj miket is beszélek ...nem csak veled,hanem minden hozzátartozóddal,barátoddal,barátnőddel,ismerősöddel.

Rémálmok kisértenek majd.

árnyakat látsz majd.

esetleg lélegetet,kopogást,lépteket,kaparászást.

------------ezek után is akarod csinálni_?

2014. jún. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!