Léteznek egyáltalán természetfeletti lények?
Figyelt kérdés
Pl.: Szellemek,Vérfarkasok,Vámpírok, Boszik, netán zombik...
Ha igen volt rá példa? Kérek ezek mellett szóló érveket és ellenérveket is.:)
2013. nov. 24. 18:31
11/13 anonim válasza:
Attól függ milyen szereket veszel be milyen zenére.
12/13 Laylah válasza:
zed100: sokkal több van.
Kérdező: ezek mind természeti, nem természetfeletti lények, kivéve a zombit, mert az nincs. Szellemek vannak, vérfarkas max. másik síkon, vagy olyan emberre, akit agresszívvá tesz a telihold, vámpír sem a klasszikus értelemben (vannak a vért kívánó emberek, meg energiavámpírok is), a boszorkányság meg még mindig egy vallás.
Szellemet láttam, vérfarkast csak sejtem, vámpírféléről szerintem ezen meghatározásom alapján mindenki tud legalább egyet, boszorkánynak meg itt vagyok én. Is these enough?
13/13 anonim válasza:
Loú valóban egy létező természetfeletti lény. A létezésére találtak már tárgyi bizonyítékot is, ami arra utal, hogy már régóta köztünk él eme lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!