Léteznek egyáltalán természetfeletti lények?
Pl.: Szellemek,Vérfarkasok,Vámpírok, Boszik, netán zombik...
Ha igen volt rá példa? Kérek ezek mellett szóló érveket és ellenérveket is.:)
Ha tudnánk róluk hogy léteznek, akkor már nem természetfelettiként lennének számon tartva.
Régen az óriáspolipról és az óriás tintahalról is valami borzalmas szörny homályos képe volt a fejekben ami megtámadta a hajókat, aztán kiderítették hogy léteznek ilyen lények, bár nem olyan nagyok és agresszívak, mint a mondákban.
Mondjuk azok nem voltak annyi a természetnek ellentmondó képességgel felruházva mint a boszorkányok, szóval nem valószínű, hogy ezek közül bármelyiket is fel fogják fedezni, persze attól még létezhetnek valahol a világegyetemben különös lények - bár nem túl nagy valószínűséggel pont olyanok, amilyennek az ember lefestette őket.
Én ezekből már 5-öt 6-ot láttam.
Amikor magamnál voltam, akkor egyet se.
Igen, a ... a .... lénynek a nevét ...... nem .... egyszerü . ..... leírnom, ...... mereert ...... most ..... is ..... féeeeelek től.....e, mererrrt ezzzzz asaaa. ..... loú ...
.....
....
...
Vigyázzz veel
Szellemek, néhány ember elmélyében.
Vérfarkas, vámpír, zombi csak mese.
100-150 évvel ezelött engem is boszorkánynak hittek volna, tehát létezünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!