Miért van ez? Egyesek azt mondják, hogy vannak szellemek, mások szerint meg nincsenek szellemek. Én nem tudom mit higgyek.
Figyelt kérdés
De ha valaki lát egy szellemet, és a másik meg nem, az miért van? A másik miért nem látja? És ha vannak akkor miért csesztetik néha az embert egyes szellemek?2013. nov. 2. 17:02
1/17 anonim válasza:
Vannak, és azért nyektetik az embert mert 1 dinnka húgyagyú megidézett 1-et mert azt hitte hogy vicces lesz, és a szellem előbb-utóbb vissza akar menni a helyére, és mivel a lökött gyerkőc nem tudja, hogy kell a szellem elkezdi nyektetni! És ha nem hiszel bennünk, nem baj, de ne úgy próbáld bizonyítani, hogy idézel, mert rá fogsz baltázni, de nagyon durván! Szóval vannak, igen!
2/17 anonim válasza:
Kihagytam, hogy a gyerkőc nem tudja, hogy kell visszaküldeni!
3/17 anonim válasza:
Jah és én TALÁN megtehetném, hogy idézgetek, mert TALÁN meg tudom védeni magam, de este tuti nem tudnék aludni, mert folyamatosan fennt kéne tartanom a ,,pajzsot"! Szóval, ezek nem vicces dolgok!
4/17 anonim válasza:
Mert senki se látott... Aki ezt állítja hazudik/bemeséli magának
5/17 anonim válasza:
Azért mert az első egy hiszékeny ember a második pedig, racionálisan gondolkodik és képes különbséget tenni a kettő közt mi az illúzió és a valóság.
6/17 anonim válasza:
Érdekes nem gondoljátok? A szellemekre van bizonyíték, istenre abszolút semmi és mégis hisznek istenben a szellemekben meg senki sem hisz! :) Ezen el kéne gondolkodni! :)
7/17 anonim válasza:
Szerintem vannak. Amúgy látom itt ha valaki nem hisz valamiben, az rögtön egy nagy sztár, hiába csak két szót írt le.
8/17 A kérdező kommentje:
De én arra vagyok kíváncsi, hogy a másik miért nem látja?!
2013. nov. 2. 18:06
9/17 anonim válasza:
Te kérdező láttál már szellemet?
10/17 jankasf válasza:
Én hiszek a szellemekben.Vannak jók és vannak rosszak.Szerintem ,azért van az , hogy az egyik látja a szellemt a másik pedig nem, mert aki látja az hozzátartózója a szellemnek vagy pedig a szellem valamit el akar mondani neki, jóra akarja tanítani, felvilágosítja különbözö dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!