Mi a véleményetek Rake-ről? Ha létezne, igazából mit akarna?
Erre gondolsz ? Az ilyenek már sokkal valószínűbb, hogy léteznek és valami titkos kísérleti telepről lóghattak meg . Szegény szerintem nem akar mást minthogy békén hagyják . Amúgy sokak szerint a minotauruszok, kimérák az ősi idegenek génkísérleteinek az eredményei, az is lehet most is ők vannak a háttérben .
Aha, értem. De ha fél tőlünk, miért jön az ember közelébe? szerintem nem olyan ostoba hogy ne tudja, hogy bárki bármikor felébredhet.
A másik, meg, hogy ha mégsem gondolatolvasó - tegyük fel - akkor mi lehet még az ok, amiért bámul?
Nem az érdekelt, hogy a roh@dt kertben mit csinálna.
De magyarázzatok el nekem valamit! Miért van az, hogy valaki feltesz egy ártatlan kérdést, mert kíváncsi, és minden kultúr-bunkó kifejti a véleményét, ami egyébként roh@dt értelmetlen. Nektek ez komolyan jól esik? Bár lesz@rom, mert nem érdekel. És ha kérhetem, innentől csak az írjon, akit - lehetőség szerint - normális indok késztet válaszadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!