Mi a véleményetek Rake-ről? Ha létezne, igazából mit akarna?
Tegyük fel hogy létezik (én speciel nem hiszem hogy létezik de nem is zárom ki). Elméletileg ez egy ember-állat hibrid féle teremtmény. Mint ilyen miféle intelligenciára számítasz? Mert az ilyen szerintem agyilag egy gyerek és egy kutya szintjén állhat. Lehet hogy kíváncsiság is szorult belé (mert ugye gereblye mellet figyelőnek is nevezikxDDD). Nem kell itt világmegváltó gondolatokat képzelni egy ilyen kriptid fejébe. Megy, eszik, sz*rik, nappal bújkál az emberek elől mert fél. A történetek szerint este meg bejön azt néz téged, ha meg beijed felszabdal a karmaival:D
A gereblyés poén meg igenis jó volt:)
Vélemény:Szerintem egy kéj gyilkos, de betartja a maga szabályait. (Csak akkor öl meg ha felébredsz).
Hogy mit akarna? Ezt nem tudom, egy big-macet.
Gyors kérdés:
Én sok mindent megértek, de azt mondd már el nekem, hogy az istenbe jön ez be a zárt ajtón? Mer szerintem az emberiség nagy része zárt ajtó mögött alszik.
Le írom az alternatívákat hogy mit akarhat:
1) Bejön,lefilmezi ahogy alszol........majd fel dobja Youtubra hogy:Alszik a h@lyegyerek.
2) Körbe akar gereblyézni a szobában (Mert szerencsétlennek mégiscsak ez a neve,de azt az istenért se akarja felfogni,hogy a szobába nincsen falevél)
3)Ő viszi el a zoknid párját (Ha igen,akkor megölöm azt a nyavajást)
4)Ő állitja hülyébbnél hülyébb pozícióba a hajadat (Az elmebeteg gonosztevő)
5)Ő hangosítsa fel a tévét a szobádban este (Ha van,ha nincs akkor visz magával)
6)Átrendezi a szobádat a legújabb fingsunyi szerint (Ezért van az az érzés reggelente hogy valami nem stimmel)
7)LOPJA A SÖRÖDET!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!