Hiszek mert nincs rá bizonyíték, hogy ne létezne, VAGY nem hiszek, mert nincs ár bizonyíték, hogy létezne?
Na várjunk ne keverjük a dolgokat. Hiszem, hogy van földönkívüli létforma, mert nagy rá a matematikai valószínűség. Ez mint írtam korábban is lehet csak egy baktérium de az is élet!
Ilyen földön élő szörnyetegekben nem hiszek, ha léteznének már rég találkoztunk volna velük. Sok dolog nincs még a bolygónkon felfedezve de ez nem a szellemekre vonatkozik.
De zombikba hiszek! Magdi anyus egyszer már megmurdált azt valamelyik nap volt a hírekbe...
Ufo -nem lehet mondani hogy nincs se azt hogy van.
amúgy EBE-földönkívüli biológia lény
UFO-azonosítatlan jármű
-.-
a szörnyek.
... amugy évente sok új fajt fedeznek fel . szóval sok mindent nem tudunk.
tenger mélyén még nem jártunk szóval ott is lehet valami
Jó kérdés!
Én ateistaként és szkeptikusként megőrülök ezektől, a szellemlátóktól, jósoktól... Valami leesik a polcról, mindjárt szellemet kiáltanak... Áááá!
Azért mert valamire MÉG nincs tudományos magyarázat, még nem jelenti azt, hogy valami természetfeletti van a dologban!
18:23- Teljesen egyet értek veled. :)
18:25- Tudom mi az UFO. De hát a közhiedelemben már az él, hogy Ufó, az a földönkívüli. De köszi ezt a EBE-t nem ismertem.
De nem is ez volt a kérdés, hanem, hinni, mert nincs bizonyítva, hogy nem létezik VAGY nem hinni, mert nincs bizonyítva, hogy létezik.
Vagy csak engem izgat ez ennyire? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!