Az asztrálutazás bizonyíték a lélek létezésére?
Lehet de nincs bizonyíték az asztrál utazásra
2011. aug. 17. 12:37
Szerintem Igen. Már ha létezik asztrálutazás. Egy régi ismerősöm állította, hogy ő meg tudja csinálni. Nem sok embernek hinném el, de őneki elhittem, mert emellett más furcsa dolgai is voltak. Egy idős nőről van szó, most kb 60 lehet, szóval nem egy tini kamugép. Egyszer megszüntette a torokfájásomat egyik percről a másikra, pedig azon még a gyógyszer sem mindig szokott segíteni, szóval neki hiszek. Volt, hogy néha azt éreztem este az ágyban fekve, hogy én is el tudnám hagyni a testem, de nem mertem tovább lépni, mivel nem tudok erről semmit. Minden esetre fura érzés volt. Úgy kezdtem, hogy befelé figyeltem magam, értsd. a szerveimet, agyamat, megszűntek a külső hangok, már csak a szívverésemet hallottam, majd azt éreztem, mintha a tudatom, vagy mondjuk így szellemem külön válna, és bele van zárva egy hústömegbe, ekkor jön az az érzés, mintha ki tudnál belőle jönni, de itt megálltam.
2011. aug. 17. 12:39
3/16 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. De akkor mi? Csak a képzeletünk röpköd és úgy látjuk magunkat?
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ második! Azért is merült ez fel bennem mert aztolvastam alvásparalízis kapcsán néha összejöhet. Nekem ma hajnalban volt életemben először alvásparalízisem 19 évesen. Nem volt túl jó érzés és megilyedtem. Tudom hogy ez még messze van bármilyen asztrálutazástól de én már régóta nemhiszek természetfelettiben vagy hogy van az embereknek lelke viszont akkor nincs ami magyarázná ezt és akkor mit mondanék ha velem is megtörténne??
Most rázott ki a hideg. Nem tudtam mi az az alvásparalízis, ezért most rákerestem és most tudtam meg valamit, amire már két éve választ keresek. volt egy lakásunk ahol ugyanis pontosan ezt éltem át nap mint nap, csak nem tudtam ,hogy mi ez, minden napos volt, és nagyon durva, no de nem akarok offolni. Köszi.
2011. aug. 17. 12:51
6/16 A kérdező kommentje:
:D én szerencsére már előtte olvastam róla ezért beugrott utána és megnyugodtam. De előtte azért durvább dolgok is eszembe jutottak :D
Elég fura, hogy egy nem létező dologgal, magyarázol egy nem létező dolgot.
2011. aug. 17. 12:58
8/16 A kérdező kommentje:
Én nem magyarázok semmit, egy kérdést tettem fel.
Bár lehet így kellett volna kérdeznem: "Az asztrálutazás bizonyíték lenne a lélek létezésére?"
...
asztrálutazásnál az asztrál testel utazol.
van az étertest,fizikai,mentális stb... :)
hát kisérletezni kéne legelőszőr mielőtt megmondodd hogy igaz-e vagy sem , és nem hasra ütve mondani hogy ez nem igaz -.-''
én tudok olyanról is már csinált :D
én is probálkozok de nem sikerül nem csoda mert kezdő vagyok!de elméletben sokat tudok róla,csak ép nem gyakorlom.
am a tudatós álmodást gyakoroltam és volt eredménye :)
2011. aug. 17. 13:37
Amondó vagyok, hogy az asztrál test, a lélek, a szellem, aura, ugyanannak a dolognak a különböző manifesztációja.
A tested energiája/biomágneses tere (nevezd aminek akarod).
Ezeknek a fizikai reakcióit, kölcsönhatásait dolgozza be az agyad valahogy.
2011. aug. 17. 14:10
Kapcsolódó kérdések: