Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki tudna ebben segíteni? Két...

Katelány22 kérdése:

Ki tudna ebben segíteni? Két kéne felkeresnem, ( esetleg írnom neki)?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fog hangzani . De nem igazán tudom kihez kéne fordulnom és zavar a dolog..

Összefoglalva a dolog kiskoromban kezdődött . Nagyon sok rémálmom volt . És sok dolgot láttam . Amit persze senki nem hitt el nekem . Egész gyerekoromban rettegtem azoktól a vissza térő álmoktól .. Mindig ugyan az a három álom .. Az egyikben több szellem .. konkrétan terrorizált .. ijesztgetett… Nem tudtam eldönteni alszok –e vagy ébren vagyok. Ki is jelentették az álmomban ,hogy rám pályáznak és ki fognak készíteni . (persze nem ezekkel a szavakkal ,de jobban nem tudom leírni )

A másik álom egy gyilkosság .. Három szereplős .. Hol az áldozat hol a gyilkos szerepében láttam magam … ez is rendkívül megviselt .. A harmadik álom szintén hasonló de abban már mindig benne van egy kicsi az akkori eseményekből az életemből .. Azok akiket szeretek …

Aztán meg tanultam irányítani az álmaim és elnyomtam ezeket .. évekig semmi nem történt.. Irányítható álmok .. békések .. kivéve ha nagyon beteg voltam .. akkor újra elő jöttek ..

És mostanában … megint … ugyan ezek az álmok .. És a végén .. az a bizonyos szellem lány …annyit mondott.. hogy húzzam fel a falakat… Olyan érzésem támadt mintha tudnék valamit amit magam elől titkolok el .. folytok el .. nagyon össze zavarodtam és rendkívül megijedtem …

Ez az egyik oldala a dolognak…

A másik hogy tizenévesen elkezdett érdekelni .. az összes ilyen okkult dolog .. de csak úgy felszínesen kíváncsi voltam történik-e valami . Rendszerint csalódtam .

Kisebb nagyobb sikerek voltak, de mindig később derültek ki .Egyszer megpróbáltam megidézni valamit .. Gondoltam úgy sem lesz semmi .. akkor miért ne ….

Nem is történt… viszont azóta sokszor mondják nekem, hogy olyan mintha valami mindig követne …És ha beszélünk, róla rendszerint történik is valami furcsa dolog.. mindenkit kiráz a hideg .. mindenki ugyan oda mutat, honnan figyelhet… Csak tudni szeretném hogy ez pszichológia baj .. vagy van –e valami a dolog mögött .. kihez forduljak … (akinek részletesen elmondanám a dolgot )

2013. nov. 11. 00:27
 1/5 A kérdező kommentje:
kit* bocsánat elírtam
2013. nov. 11. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:

a tudatalatti jelez neked álmodban...nincs itt semmi szellem, max az álmodban.

elfojtott emlékek vannak tárolva a tudatod mélyén, aminek feltörését a tudatos éned nem akarja, valószínűleg kiskorodban ért egy nagy trauma(ez bármi lehetett), nem tudtad feldolgozni.

mivel a tudattalan csakis szimbólumokkal és jelképekkel kommuniák a tudatos énnel, meg kellene vizsgálnod egy önvizsgálati módszerrel, h az álmodban megjelenő motívumok a tudatos énedben milyen érzéseket váltanak ki, és ez kiindulási pontnak nagyon jó lenne.

amúgy paranoid tüneteket mutatsz, ami viszont szakmai segítséget feltételez.

javasolnám beszélj a szüleiddel, és keressetek fel egy pszichológust, ő majd elmondja mit kell csinálni...

2013. nov. 11. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg két dolog hat Rád együtt: természetfeletti dolgok léteznek, ezt csak az igazán elborult materialisták tagadják. Amikor megpróbálsz "megidézni" egy nem evilági entitást, akkor energia-csatornát hozol létre közted és az entitás világa közt. Azért nem érdemes magadban megpróbálkozni ilyen idézésekkel, mert ezt a csatornát egy amatőr nem tudja lezárni.

Valószínűleg van Benned látó tehetség, amit ki lehetne szépen csiszolni, ezért a csatornát megnyitnod sikerült. Meg kellene tanulnod lezárni, de előtte még a konkrét problémát is le kell rendezned... Na mindegy, ez bonyolult, hosszú lenne leírni a lehetőségeket, majd leírom ha érdekel a dolog.

A lényeg az, hogy ehhez jön, hogy valószínűleg pszichológiailag is megvisel Téged a dolog, és igenis, szükséged van pszichológiai segítségre is. Csak megnyugtatásul mondom: a nem evilági entitás nem tud ártani Neked közvetlenül, csak pszichológiailag tud "terrorizálni", ezért ezeknek a gondoknak a nagy részét már Te gondolod túl. Nem tud manifesztálódni, ezért nem fog soha "követni" Téged, amikor "egy helyre mutattatok", akkor is a Te telepatikus erőd volt inkább hatással többiekre... Na mind1, ez megint egy olyan dolog, amit hosszú lenne itt kifejteni, de privátban leírom, ha akarod.

Szóval nyugodj meg, nem fog üldözni, nem tud bántani, ne képzelj bele többet, mint ami. Tanulj Látást és akkor lezárhatod ezt a kapcsolatot. Csak nyugalom, ne legyél paranoiás, Te vagy az erősebb kettőtök közül.

2013. nov. 11. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
szia.Az álmokat priviben jobban elmagyarázhatnád.
2013. nov. 11. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2013. nov. 11. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!