Van itt olyan aki lát (ott) angyalt esetleg ismer ilyen embert, Budapest?
Én még eddig sosem láttam, de ismerősöm igen.
Azonban egyszer mondott egy ismerősöm egy érdekes sztorit:
Épp egy zebrán akart átmenni,de piros volt. Nagy volt a tömeg és az emberek türelmetlensége és lökdösődése miatt, kizuhant az úttestre. Vagyis csak azt hitte, éppen háttal zuhant, már a szemét is becsukta,amikor hirtelen érezte, hogy valaki megfogja a kezét és visszahúzta. "Lelassított pillanatban" látta,hogy ez egy gyönyörű fényességben levő lény,fehér lepelben ( nem volt szárnya).
Ezután pár mp kiesett neki és mikor felébredt és kinyitotta a szemét, pár ember körbe állta és kérdezgették, hogy jól van-e. Ő mondta, hogy jól van és kérdezte, hogy ki húzta vissza. Azt mondták senki, de csodák csodájára az út mellé esett valahogy, még szerencse, mert a zöldre váltás előtt még egy autó átsuhant a zebrán. Ha oda esik, tuti elüti.
Mondhatom érdekes történet, engem nagyon megfogott.
Másik ismerősömmel is hasonló történt, nem is egyszer hanem háromszor.
Akkor én meg azt mondom neked, hogy ideje felnőnöd, mert én 12 évesen túl tettem már magam azon, hogy ne azzal foglalkozzak ki miben hisz, hagyom rá az emberre, nem akarom megtéríteni sem és hogy nem foglalkozom azzal ami nem érdekel.
Nem tudom miért kellett ezt beírni, ráadásul elég alpári módon. Esetleg arra vártál, hogy valaki jöjjön, átkaroljon, megcsókoljon, kezet rázzon és azt mondja:" Ezt nagyszerűen csináltad!"?
Ezen kívül az "ismerősömet" is idiótának nézed, mint aki még nem nézett napba sosem. Az arra járó embereket meg hazugnak, mivel nyíltan kijelentették, hogy senki sem húzta el.
De hogy megnyugtassuk a lelkivilágod, tessék: nem angyal volt!
Na és most sipirc!
En tegnap lattam egy Angyalt.
Angyal Jozsef a neve es egyutt dolgozunk.
Lehet hogy holnap is latni fogom.
Egyik csoda a masik utan, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!