Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Budapest-Érd környékén mien...

Budapest-Érd környékén mien lények élnek?

Figyelt kérdés
Igazából nem hittem az ilyesmiben de egy idő óta már hiszek, érden élek és megkell hagyni jobb félni mint megiedni :)

2013. jan. 20. 20:21
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
jah és hogy veszélyesek e az is érdekelne
2013. jan. 20. 20:23
 2/28 anonim ***** válasza:
Ahahahahahahaha
2013. jan. 20. 20:24
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
Egyik ismerősömet a barátnőjével együtt Érdről vitték el az UFO-k. Valahol a Lőcsei út környékéről.
2013. jan. 20. 20:25
 4/28 A kérdező kommentje:
norm. válaszokat pls
2013. jan. 20. 20:27
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem Érden lakik egy furcsa lény. A neve Alekosz és VV4-ben szerepelt.
2013. jan. 20. 20:31
 6/28 anonim ***** válasza:
Az én kérdésemet meg miért törölték? :( Teljesen komolyan kérdeztem, semmi szabálysértő nem volt benne.
2013. jan. 20. 20:38
 7/28 anonim ***** válasza:

Az Érdi Pokhasú Szekuritis. :D

A Budapesti Vattakabátos Alkoholember.

Bartos Cs. István.(ő Dinnyésen, de néha Budapesten is megtalálható)

2013. jan. 20. 20:39
 8/28 A kérdező kommentje:
:D nekem is 84%-on áll az az izém mint neked de jóó *-* szám pacsi *o*, am + ._. az enyém is komoly és norm válaszokat akarok :P
2013. jan. 20. 20:40
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem te is elég veszélyes lehetsz,mivel a közelben laksz.
2013. jan. 20. 20:40
 10/28 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Túlnyomó többségben a főemlősök rendjébe tartozó emberek (homo sapiens sapiens) élnek arrafelé, tömegével. De lehet találni sok kutyát (Canis lupus familiaris), macskát (Felis silvestris catus), kanárit (Serinus canaria), egyéb kedvencként tartott háziállatokat is.

És természetesen a külterületeken vannak haszonállatok, főként csirke azaz házityúk (Gallus gallus domesticus), de tenyésztenek sertést (Sus scrofa domestica), és szarvasmarhát (Bos primigenius taurus) is.

Amiről pedig nem szeretünk beszélni, azok a különféle rovarok (Insecta), hüllők (Reptilia vagy Sauropsida), egyéb emlős (Mammalia) vadállatok, mert hát ilyenek is élnek arrafelé, mint mindenütt.

Magyarország egyéb területein is rengeteg hasonló lény él, de az uralkodó faj már mindenütt az embernek is nevezett homo sapiens sapiens. Ne félj tőle, többnyire békés faj, nem harapós, de nem szabad ingerelni, mert igen primitív faj, hamar bepöccen, és ilyenkor rögtön a jogait kezdi emlegetni, meg ügyvéddel fenyegetőzik...

2013. jan. 20. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!