Mi lehet ez? Tényleg egy szellem, vagy itt ragadt lélek, vagy az én paranoiám, és csak véletlenek?
Sziasztok!
Barátommal másfél éve vagyunk együtt, sokat szoktam nála aludni, vele is és egyedül is egyaránt, mert már szinte együtt lakunk. Sokszor érzékelünk fura, sokszor már ijesztő dolgokat.
A legutóbbi éppen 2 órája történt, mikor ültem a számítógép asztalnál, és mintha valaki rá ütött volna az asztalra egyszer csak meg mozdult kicsit, de határozottan érezni lehetett azt a rázkódást. Aztán rá 10 percre egy kis műszerész csavarhúzó kezdett el mozogni a monitor és a hangfal közt, ami eddig is ott volt, mintha valaki oda ejtette volna, aztán oda csaptam és abba hagyta. Annyira meg ijedtem, hogy el is jöttem a lakásból haza a szüleimhez. De nem ez volt az első eset, mikor furcsaságot észleltem/ észleltünk.
Mikor össze jöttünk, eleinte az első időkben mintha egy alacsony árnyékot láttam volna lassan elsétálni barátom szobájának ajtaja előtt erre többször is volt példa,és nem csak én láttam már.
A következő alkalommal, mikor egyszer fordultam éjszaka, és mintha valaki a barátom alvó teste fölött hajolt, majd felém fordította a fejét és eltűnt volna...
Olyan alkalom is meg esett egyszer, mikor álmomból arra riadtam, hogy valami robbant és villant volna, mintha valamiféle nyomás különbség változás történt volna.(Kint nem volt se vihar se semmi....)
Aztán olyan dolgokra is volt már precedens, hogy valamilyen tárgyról 100%-ra meg voltam győződve, hogy melyik polcra tettem, és át került a másikra (nem minden napi használati tárgyak voltak, hanem pl: az egyik egy feleses pohártartó, a másik egy olyan pohár, amit csak díszként tárolunk a szekrényben). Természetesen mindenkit meg kérdeztem, hogy ő tette-e el onnan, aki az nap a lakásban járt, de senki nem nyúlt hozzájuk.
Ezen felül a nappaliban rendszeresen hallom, hogy recseg a padló. Az utóbbi két dolog azonos helységben történt, ebben a helyiségben pár fokkal mindig hűvösebb van, mint a lakás többi helységében, pedig az a ház a napos oldalra néz.
Körül belül egy hete arra is figyelmesek lettünk, hogy mikor lefekszünk és kikapcsoljuk a tv-t, akkor két három percenként tompa kopogást hallunk az előbbiekben említett számítógépes asztal felől. Azóta úgy alszunk, hogy zenét kapcsolunk, hogy ne halljuk azt a hangot, és reggelig szól a zene halkan.
Többször előfordult olyan is, hogy barátom szobájába tv magától bekapcsolt, úgy, hogy nem ment el hirtelen az áram, és nem is volt a távirányító sem olyan helyen, hogy be tudjon kapcsolni.. Itt rendszeresen villog a lámpa is, ha el kezdi, akkor ilyen két három percenként villan egy alig észrevehetőt.
Egyszer filmet néztem a számítógépen, a windows media player-el, és egyszer csak meg jelent a kurzor, és ki lépett a filmből magától.
Olyan eset is volt, pár éve, hogy barátom feküdt a szobájába, tv-t nézett, apukája a nappaliba szintén, és mind ketten hallották, mintha valaki be jött volna az ajtón és utána be zárták volna, barátom ekkor át is kiabált apukájának, hogy hova mész apu, apukája meg szint ugyan ezt kérdezte vissza barátomtól. Kiderült, hogy senki nem ment sehova, de a látogatóval sem találkoztak.. Más is érzékelt hasonló dolgokat a lakásban, barátok és egyéb családtagok, de azokról nem tudok részletesen beszámolni.
Barátom édes anyja 7 éve hunyt el abban a lakásban a nappaliban. Lehet összefüggés a dolgokban?
A macska szerintem jó ötlet.Sokkal több mindent látnak és érzékelnek.
Itt találsz sok olvasnivalót és esetleges ötletet is: [link]
Minek a macska? Nekem is van, szelleműzésben nem jártasak, csak légyűzésben:)
De: Vegyél tömjén füstölőt, és fehér gyertyát (legjobb ha ez utóbbi piramis alakú, de mindegy). Gyújtsd meg a füstölőt, és a gyertyát is, hagyd leégni mindkettőt (ha a gyertya 7-8 óráig ég, akkor addig ég. Ne oltsd el!)
Ezt többször megismételheted, de általában 1 max. 2 alkalom után eltűnik onnan a lélek. Legdurvább esetemnél 3x kellett megismételni, mert "makacskodott", de sikerült, többször nem jött vissza.
Ami a leglényegesebb: soha, SOHA ne kíséreljetek meg szellemidézést!! Semmilyen körülmények között. Pap max. ördögöt űz, ha megáldja a házat, valószínűleg nem sokat fog segíteni. Wiccákkal, meg "spirituális személyekkel" vigyázni: 80%-uk nem ért semmihez, jobb esetben pénzlehúzás, rosszabb esetben olyan kaput nyitnak meg, hogy a mostani aktivitás ahhoz képest mesedélutánnak fog tűnni. Sajnos ez nem vicc.
Egyszóval no para, tömjén füstölő plusz fehér gyertya, fent leírt módon. Érdemes a nappaliban elhelyezni. Ha eléggé határozottan és megingathatlanul, magabiztosan, de tisztelettel megmondod a szellemnek, hogy "Sajnálom, nem tudok segíteni ennél többet, menj el!" az segíthet. Ám valóban félelem nélkül és magabiztosan kell mondani. Ha ez nincs (ami teljesen természetes, eleinte nekem sem ment), csak egyszerűen ne vegyetek róla tudomást. Egyáltalán, még csak szóban se reagáljátok le a történteket, ne beszéljetek róla a lakásban, tegyetek úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
1-2 alkalom és el fog menni:) (tapasztalat)
25-ös vagyok
Szívesen! Majd írj, hogy sikerrel jártatok-e:)
Lehetséges, hogy barátod Édesanyja esetleg szerintem lehetséges hogy azért maradt ott, hogy őrizze a házat, vigyázzon a fiára, valamint a Rád. Lehet hogy azért ijezget, mivel nem ismert téged és számára Te idegennek, betolakodónak tűnsz.
Ha gondolod írj privát üzenetet.
Üdvözlettel
Legly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!