Ez mi volt szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap az iskolával elmentünk szigetvári várba kirándulni. Amikor visszaindultunk már mindenki bent ült a buszban, mikor hírtelen hasmenésem lett, és szóltam, hogy el kell mennem WC-re. Nagynehezen megtaláltám a WC-t: egy régi borostyánnal befuttatott barlangszerű épületet. Gyorsan elvégeztem a dolgom, és már rohantam volna a buszba, mikor hírtelen észrevettem, hogy mozog a másik WC- fülke kilincse. Először azt hittem, hogy valamelyik hülye osztálytársam bement oda, hogy megijesszen, de, amikor benyitottam nem volt bent senki. Azt hittem, hogy képzelődtem, mikor újra nekiállt mozogni a kilincs. Annyira megijedtem, hogy besprinteltem a buszba. Még sosem láttam ilyet! Be volt zárva az ajtó és rések sem voltak, úgyhogy nem lehetett huzat! Szerintetek mi történt?2013. nov. 9. 15:34
11/14 freddy.krueger válasza:
szerinted a szellemeknek nincsenek szükségleteik???legközelebb kopogj mielőtt rányitnál valakire...
12/14 anonim válasza:
Én a 10-es válaszolón röhögtem :D
13/14 anonim válasza:
szegény gyerekkel itt szorakoztok átkozott csűrhe utolér titeket is a karma meglátjátok akkor emlékezzetek a szavaimra mocskos kölkök
14/14 anonim válasza:
szerintem egy szellem volt egy nem jót akaró de nem hiszem hogy démon volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!