Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mostanában elég sok információ...

Mostanában elég sok információ, és videó fel van töltve az internetre, mindenféle dologgal kapcsolatban. Vallás, ezotéria, ufo, titkos társaságok, elhallgatott dolgok és események, piramisok idegenek stb: Akkor most mi van?

Figyelt kérdés

Az a bajom,hogy mindegyikre van bizonyíték,de mégsem tudjuk,melyik lehet az igaz!

Talán mindegyik?

Szerintetek,hogy lehet ki szűrni mi az igaz és a hamis,mikor a videókban be is bizonyítják nekünk, egy másikban pedig a másikat bizonyítják be..

Akkor most mi van?

pl: Egyiptomnál is sok a találgatás a Piramisok körül.

És mindenki be is bizonyítja,hogy kiktől származik!

2013. nov. 3. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az a te bajod, kérdező, hogy nem vagy tisztában a bizonyítás szó jelentésével.

A Nagy Fermat tételt matematikailag bebizonyították.

A relativitás-elméletet kísérletileg bebizonyították.

Ezek a bizonyítások/kísérletek bárki által hozzáférhetőek, megismételhetőek, és így ellenőrizhetőek.

Az ufókat, szellemeket, istent, stb. hülyeségeket meg csak kitalálta néhány holdkóros, és kijelenti, hogy be van bizonyítva.

2013. nov. 7. 12:53
 12/16 Girgoy ***** válasza:

Nagy a káosz ezen a téren, mert manapság jól lehet adni ilyen sztorikat, és ilyenkor megszaporodnak az álsztorizások, illetve a normális jelenségeket is félre tudják magyarázni, ha úgy fantsztikusabbnak hangzanak.

Szerintem egyszerűen tartsd azt igaznak, amit Te magad is objektíven tapasztaltál. Az unverzum alvetően őszinte az emberrel, ha az ember is józanul néz szembe vele, nem kell kitalálni mindenfélét, ami nem is igaz.

2013. nov. 7. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Mostanában elég sok dezinformáció, hamisított videó fel van töltve.

Az a bajod, hogy egyik sincs bizonyítva. Így tényleg nem lehet tudni, melyik igaz, melyik nem!

Talán egyik sem?

Úgy lehet kiszűrni, melyik igaz, melyik hamis, hogy nem csak bámulod a videót, mint egy kérődző, hanem figyeled is: igazi bizonyíték egyikben sincs. Az az egy mondatod igaz, hogy a piramisok körül sok a találgatás. A többi csak a szokásos erőlködés.

2013. nov. 11. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:

A piramisok erejére is találtam bizonyítékot. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=kjw6Ax5ufCI

Képzeljétek csak el, hogy ha ez a drótból hajtogatott primitív modell ekkora lángnyelveket tud kiadni magából, mit tudhatnak az igaziak?

2013. nov. 14. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:

# 14, remélem, ezt csak viccnek szántad.

Ha komolyan gondolod, akkor ez most bunkó válasz lesz, de nem tudok másképp fogalmazni: ha annyira sötét vagy, hogy még utána sem tudsz nézni/olvasni, hogy mi az, amit a videón látsz, akkor reménytelen vagy.

De még ennek ellenére is megpróbálok segíteni rajtad:

- a szerkezetet Tesla tekercsnek hívják, itt olvashatsz róla: [link]

- amit látsz, azok nem lángnyelvek, hanem elektromos kisülések

- ezeknek a kisüléseknek semmi közük a piramis alakhoz

2013. nov. 14. 13:56
 16/16 anonim válasza:
Ezek a találgatások is olyanok mint ha én azt mondanám, hogy feltaláltam egy láthatatlan kerekesszéket. Bármit mondhatok, mert (amint az egyik válaszíró megírta) megtehetem... Épp most vesszük művészet történelemből hogy az egyiptomiak milyen hülyék, és hogy rajzolnak. Ehhez képest ma sem tudunk piramist építeni. Régen mindenki az egyszerűségre törekedett, ma meg már egyre bonyolultabbnál bonyolultabb egyenletekkel akarják kiszámolni egy piramisnak a... megépítését... és kiderülne milyen egszerű is, csak kell hozzá 30 év meg párszázezer ember... Az UFO-król meg annyit mondok hogy az még homályosabb mint a piramis... Csak találgatnak hogy valahol kinn a pic*ába lehet élet. Lehet hogy találnak egy két fura csontvázat, de az lehet valamilyen kihalt őslény maradványa... remélem részletesen kifejtettem ezt a dógot' ;). (Bazegmennyitirtam...)
2014. jan. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!