Én is tudom, hogy léteznek, de ha nem kapsz itt 1 normális választ akkor SEM úgy hogy idézel! NE tedd! oké? MEG FOGOD BÁNNI! SOHA ne viccelődj 1 szellemmel! NE idézz! A kérdésedre bocsi válaszolni nem tudok, de ezt a tanácsot fogadd meg!!!!!!!!!
2013. okt. 30. 14:47
2/42 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok. Soha nem használnék ouija táblát vagy egyéb dolgot. Egyszer mint írtam beszéltem eggyel de az is csak a véletlen műve volt. Azért köszönöm, hogy írtál :-)
2013. okt. 30. 14:51
3/42 anonim válasza:
A gyengék jogosan félhetnek :) Akinek kicsit is van érzéke ezekhez és tud is valamit, azt meg nem "bánthatják" :D
2013. okt. 30. 14:56
4/42 anonim válasza:
A nagy lófogat utolsó! Uchiha Itachi agyára is mehetne 1 szellem! Azonnal nem bánt, miután megidézted, mivel nem hülye! Ugyan úgy ember csak halott! Szóval nem agresszióval kezd! Az elején megmutatja magát majd idővel (először finoman) jelzi hogy vissza akar menni a helyére! Amennyiben ezt te nem teljesíted, mert visszaküldeni rohadt nehéz 1 szellemet ezért elkezd nyektetni, amit senki sem akar, mert nem szerencsés! Szóval te nem értesz a témához, így nem is kell kommentelned! Pláne ha a kérdező gyagya (jelen esetben nem) és rád hallgat 1 életre megbánná! Szóval csöndesedj és válaszolj olyanokra amihez értesz is!
2013. okt. 30. 15:13
5/42 anonim válasza:
Jah és ha démont idézel akkor.......... nem írhatom le azt a szót, de az! (fukkhatod) Ha az megszáll akkor olyan mentális erő és koncentráció kell ahhoz hogy megszabadulj tőle mint állat! Utána ha kijött belőled akkor sem ülhetsz le mert újra megszáll, azt az erőt folyamatosan fennt kell tartanod! Ha tudod uralni a csít akkor könnyebben visszaverheted, de úgy is nehéz! Én a csít uralom, egész magas szinten, mégsem csinálok ilyeneket!!!!!!
2013. okt. 30. 15:20
6/42 A kérdező kommentje:
Viccelsz? Soha az életben nem idéznék démont, szellemet. A nővérem egyik barátját is megszállta, de nem úgy mint a filmekben, hogy felmászott a falra hídban :-D csak elkezdett izzadni, nem kapott levegőt és úgy szorította a barátja kezét, hogy kék zöld lett utána...
2013. okt. 30. 15:35
7/42 anonim válasza:
Jaja! :) Szóval az ilyen sárgarépagyökereknek ne higgyél! :) Amúgy szellemmel olyan helyen találkozhatsz, ahol megidéztek már 1-et és nem tudták visszaküldeni, vagy a temetőben! NEM vicc hogy vannak ott! Csak rohadt ritka! Mint a viccben: 1 ember nagyon fél a szellemektől, este mégis a temetőn keresztül kell mennie egyszercsak kopácsolást hall, majd megdermed és elnéz jobbra és azt látja hogy 1 ember sírkövet vés!
-jaj uram a szívbajt hozta rám, mit csinál maga itt ilyen későn?
-elírták a nevemet azt javítom!
:D remélem jó volt! Nah mindegy üdv!
2013. okt. 30. 16:09
8/42 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy őket csak a gyerekek láthatják, mert még ártatlanok.
2013. okt. 30. 16:11
9/42 anonim válasza:
De én is teljesen ártatlan vagyok!!!! Még soha nem loptam semmit! És mégsem látom őket!
2013. okt. 30. 16:31
10/42 anonim válasza:
De nem úgy!!!:) Majd kitalálom,hogyan lehetne elmagyarázni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!