Hogyan láthatnám a szellemeket?
Tudom, hogy vannak és már egyszer találkoztam is eggyel. ("társalogtunk")
Értek az ezoteriához ingázok, kinezelek, kronózok. A küldetésszámom (ha ez mond valamit ezzel kapcsolatban) 23/5.
Hogyan tudnám magamat felfejleszteni olyan szintre, hogy lássam a holtakat? Szkeptikusok kíméljenek. A többieknek előre is köszönöm a választ :-) 16/f
Azért tény, hogy veszélyes dolgok ezek, de Atomirészecske kicsit eltúlozza a dolgot :D Megfelelő szakértelemmel lehet szellemet idézni, sőt démont, is, csak tudd, hogy mit csinálsz. 16 évesen még én se javaslom =)
A kérdésedre azért nehéz válaszolni, mert nem értem, hogy érted :D Úgy gondolod, hogy csinálsz valamit, és akkor onnantól kezdve te minden szellemet látni fogsz? Mert ez így nem lehetséges. A legtöbb szellemet amúgy sem lehet látni, hanem máshogy érzékelni.
Az érzékelés képességét meg úgy fejlesztheted magadban, ha sokat gyakorlod azokat a dolgokat, amiket most is csinálsz, meg sokat foglalkozol a témával. De nyilván ez sem hetek alatt fog összejönni, de ha már kellően jártas vagy egy témában, akkor egy idő után meg fogod érezni, ha szellem van a közeledben.
Szerintem a gyertyameditáció biztonságosabb és jobb is.
A meditációs gyakorlatot elsötétített szobában érdemes végezni. Gondoskodj olyan színű gyertyáról, amilyen tetszik neked, de választhatsz ibolyaszínűt is. Ajánlatos a szobát illóolajos lámpával jázminillattal megtölteni.1. Gyújtsd meg a gyertyát, és ülj le kényelmesen vele szemben olyan ülésben, amely egyenesen tartja a gerincedet. A gyertya lángja nagyjából szemmagasságba kerüljön!
2. Hunyd le a szemed, és összpontosíts a homlokcsakrádra!
3. Ha már ez sikerült, nyisd ki a szemed, és nézd mereven a gyertya lángját!
4. Tartsd a figyelmedet a homlokcsakrádon, és képzeld el, hogy egy kis fénysugár indul ki belőle, amely összeolvad a gyertya fényével.
:-D Ember...
7 fő csakra vagy energia "központ" van a testünkben. A korona, 3.szem, torok, szív, szoláris (ezt mindenki máshogy hívja, asszem van napközép meg minden ilyen, de én ezt preferálom), szex és gyökér csakra. Korona - spirituális, 3.szem - felfogás, torok - benyomás (vagy beszédkézség), szív- szeretet, szex - adja magát, gyökér - túlélés, megélhetés (nem tudom pontosan leírni) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!