Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan láthatnám a szellemeket?

Hogyan láthatnám a szellemeket?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak és már egyszer találkoztam is eggyel. ("társalogtunk")

Értek az ezoteriához ingázok, kinezelek, kronózok. A küldetésszámom (ha ez mond valamit ezzel kapcsolatban) 23/5.

Hogyan tudnám magamat felfejleszteni olyan szintre, hogy lássam a holtakat? Szkeptikusok kíméljenek. A többieknek előre is köszönöm a választ :-) 16/f

2013. okt. 30. 14:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szkeptikusok nélkül unalmas. Nem?
2013. okt. 30. 17:22
 22/42 Niki_26 ***** válasza:
Tábla nélkül nem hinném, hogy lehetséges. Esetleg, ahogy írtad, a véletlen hozza. De táblát szerintem se használj.
2013. okt. 30. 17:22
 23/42 A kérdező kommentje:
Nem akarok táblát használni. Ingával megpróbálhatom felerősíteni a harmadik szem-csakrám?
2013. okt. 30. 17:27
 24/42 anonim ***** válasza:
3.szem csakra? miez Naruto? NEM rosszból de ez mit jelent? :D
2013. okt. 30. 17:34
 25/42 Celastrix válasza:

Azért tény, hogy veszélyes dolgok ezek, de Atomirészecske kicsit eltúlozza a dolgot :D Megfelelő szakértelemmel lehet szellemet idézni, sőt démont, is, csak tudd, hogy mit csinálsz. 16 évesen még én se javaslom =)

A kérdésedre azért nehéz válaszolni, mert nem értem, hogy érted :D Úgy gondolod, hogy csinálsz valamit, és akkor onnantól kezdve te minden szellemet látni fogsz? Mert ez így nem lehetséges. A legtöbb szellemet amúgy sem lehet látni, hanem máshogy érzékelni.

Az érzékelés képességét meg úgy fejlesztheted magadban, ha sokat gyakorlod azokat a dolgokat, amiket most is csinálsz, meg sokat foglalkozol a témával. De nyilván ez sem hetek alatt fog összejönni, de ha már kellően jártas vagy egy témában, akkor egy idő után meg fogod érezni, ha szellem van a közeledben.

2013. okt. 30. 17:34
 26/42 Niki_26 ***** válasza:

Szerintem a gyertyameditáció biztonságosabb és jobb is.

A meditációs gyakorlatot elsötétített szobában érdemes végezni. Gondoskodj olyan színű gyertyáról, amilyen tetszik neked, de választhatsz ibolyaszínűt is. Ajánlatos a szobát illóolajos lámpával jázminillattal megtölteni.1. Gyújtsd meg a gyertyát, és ülj le kényelmesen vele szemben olyan ülésben, amely egyenesen tartja a gerincedet. A gyertya lángja nagyjából szemmagasságba kerüljön!

2. Hunyd le a szemed, és összpontosíts a homlokcsakrádra!

3. Ha már ez sikerült, nyisd ki a szemed, és nézd mereven a gyertya lángját!

4. Tartsd a figyelmedet a homlokcsakrádon, és képzeld el, hogy egy kis fénysugár indul ki belőle, amely összeolvad a gyertya fényével.

2013. okt. 30. 17:36
 27/42 A kérdező kommentje:

:-D Ember...

7 fő csakra vagy energia "központ" van a testünkben. A korona, 3.szem, torok, szív, szoláris (ezt mindenki máshogy hívja, asszem van napközép meg minden ilyen, de én ezt preferálom), szex és gyökér csakra. Korona - spirituális, 3.szem - felfogás, torok - benyomás (vagy beszédkézség), szív- szeretet, szex - adja magát, gyökér - túlélés, megélhetés (nem tudom pontosan leírni) :-D

2013. okt. 30. 17:39
 28/42 anonim ***** válasza:
42%
Megdobbento, hogy a semmirol es a bekepzelt dolgokrol mennyit tudnak beszelni egyes emberek.
2013. okt. 30. 19:08
 29/42 Niki_26 ***** válasza:
Kinek mi. Vagy ki hogy fogja fel.
2013. okt. 30. 19:14
 30/42 A kérdező kommentje:
Beképzelt dolgok mi? Nem is tudtam, hogy áttértünk a szexuális életedre 28-as... BUMM!
2013. okt. 30. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!