Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan láthatnám a szellemeket?

Hogyan láthatnám a szellemeket?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak és már egyszer találkoztam is eggyel. ("társalogtunk")

Értek az ezoteriához ingázok, kinezelek, kronózok. A küldetésszámom (ha ez mond valamit ezzel kapcsolatban) 23/5.

Hogyan tudnám magamat felfejleszteni olyan szintre, hogy lássam a holtakat? Szkeptikusok kíméljenek. A többieknek előre is köszönöm a választ :-) 16/f

2013. okt. 30. 14:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
jah oké! Várom! :)
2013. okt. 30. 16:37
 12/42 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy érti hogy még nincsenek berendezkedve arra, hogy "ez hülyeség és a tudományos blablablaf@$20/\/\". Bakker, ezt tényleg nehéz elmagyarázni ! :-D
2013. okt. 30. 17:05
 13/42 Niki_26 ***** válasza:
75%
Kedves Atomirészecske! Úgy lehetséges, hogy a gyerekek igenis könnyebben érzékelik a paranormális jelenségeket, mint a felnőttek. Az a kérdés, hogy a gyerekek képesek-e paranormális dolgokat látni, gyakran előbukkan, és úgy tűnik, minden embernek stabil véleménye van ezzel kapcsolatban. A leggyakoribb válasz, amit hallhatsz, az az, hogy a gyerekek azért „látnak” szellemeket, mert még nem mondták el nekik, hogy szellemek nem léteznek, és a hitrendszerük még nem lett kialakítva a családjuk és a társadalom által. Sok ember állítja, hogy ez csupán az élénk fantáziájuknak tudható be. Mialatt ez részben igaz, a valós válasz a biológiában rejlik. Tehát az igazi oka annak, hogy a gyerekek (és sok állat is) jobban észlelik a paranormális jelenségeket a felnőtteknél, azzal hozható kapcsolatba, hogy különbség van a biológiájuk között.
2013. okt. 30. 17:12
 14/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) erre gondoltam én is.
2013. okt. 30. 17:15
 15/42 anonim ***** válasza:

Valakinek a levelemet visszadobta, nem is bírom megnyitni, akkor mégis ideírom:))

8.-és 10. hozzászóló vok:) Nekik még nem piszkított bele a lelkükbe, a gondolkodásukba az irigység, kapzsiság; pénz, meg ilyen hülyeségek; még nem is ismerik, nem is hallottak róla, szóval ők ilyen "tiszták" :)

2013. okt. 30. 17:15
 16/42 anonim ***** válasza:
Igen tudom, és hiszek is ezekben! Csak olyan jól megírta a nemtomhanyas, hogy muszály volt megkérdenem! De köszi! :)
2013. okt. 30. 17:16
 17/42 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem akarok tolakodó lenni, de valaki válaszolna a kérdésemre? :-) izgi témák ezek is, csak ez a dolog most foglalkoztat :-D
2013. okt. 30. 17:17
 18/42 A kérdező kommentje:
Szia 8as 10-es 15ös :-D próbáltam vissza írni, hogy nem látom a leveled. :-)
2013. okt. 30. 17:18
 19/42 anonim ***** válasza:

Mondtam:)) Enigma - Return to innocence:))

Meg a kicsik még nem rég jöttek le a Menyországból, ezért az ő tudatukban még jobban benne van ez a cuccos:)) Meg am, lehet, hogyha nem látsz szellemet, akkor eddig mindenki lelkibékére talált:)))

2013. okt. 30. 17:20
 20/42 anonim ***** válasza:
Re:#18,mondtam,hogy az enyémet dobta vissza:)) De csak 1-et küldtem:))
2013. okt. 30. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!