Hogyan láthatnám a szellemeket?
Tudom, hogy vannak és már egyszer találkoztam is eggyel. ("társalogtunk")
Értek az ezoteriához ingázok, kinezelek, kronózok. A küldetésszámom (ha ez mond valamit ezzel kapcsolatban) 23/5.
Hogyan tudnám magamat felfejleszteni olyan szintre, hogy lássam a holtakat? Szkeptikusok kíméljenek. A többieknek előre is köszönöm a választ :-) 16/f
Na akkor
#Tudom, hogy vannak és már egyszer találkoztam is eggyel. ("társalogtunk")
Ne füvezz annyit, mert nem leszel értelmes ember (többek közt ilyeneket fogsz írni, hinni)
#Értek az ezoteriához ingázok, kinezelek, kronózok. A küldetésszámom (ha ez mond valamit ezzel kapcsolatban) 23/5
Na ne már. Ez mit jelent? Te vagy a főgóré aki beteljesíti a küldetését, csak azért élsz, hogy sikerrel járj? Ez vicc!!!
#Hogyan tudnám magamat felfejleszteni olyan szintre, hogy lássam a holtakat?
Ehhez több utcácskát kell felszívni, vagy többet kell inni barátom. Na mindegy. Ha összejön azért tolj fel egy képet a szellemeddel, hadd lássuk mi is. Ha nem lesz kép, akkor nem hiszünk neked, ez viszont azzal jár, hogy még nagyobbat fogunk röhögni, mint most.
Sok sikert a fejlesztéshez, szevasz.
Először is, amíg nem vagy készen arra, hogy szellemeket láss, addig nem is fogsz,( erről a kapuőr gondoskodik) lehet 3. szemet nyítogtatni, de amíg nincs rendben minden csakra, addig a 3.szem csakrád sem úgy fog működni ahogy szeretnéd..Tudom, hogy jól hangzik szellemeket látni..A szellemek megkeresnek segítséget kérnek..ők tudják, hogy ki az aki érzékeli őket, mivel az aura, csakra színe másabb egy látónál...szóval ők jönnek, és segítséget kérnek, de aztán mennek..akik csak úgy pletyiznek, azok veszélyesek, mert földhöz kötöttek, és az energiádból élnek..Tudom, hogy az ember agyát mozgatja mi van a másvilágon,de ha nincs kellő jártasságod, az életeddel fizethetsz..Pl: van egy nő, aki szívinfarktusba halt meg, ő rád csatlakozik, hogy beszélni tudjatok..van aki hallja őket, de van aki csak képeket lát, és azt maga kell, hogy összerakja, hogy mit jelent..szóval, beszélgettek, te nem véded le jól magad, energia megy, és másnap azt veszed észre, hogy fáj a mellkasod, mintha szívinfarktus közeledne..mehetsz orvoshoz..azt mondják, egészséges vagy..szóval nagyon kell vigyázni, azzal, hogy szellemeket akarj látni..Tudom, hogy még mindig vágysz rá..de nem egyszerű..függ még attól is, hogy tudásod, fejeltséged, milyen szinten van..mert azt az asztrál síkot fogod látni..tehát láthatsz szörnyeket,démonokat,..nem úgy működik, hogy hopp kinyílt a szemem, és látom az öreg nénit, akivel beszélgetek az itt hagyott unokájáról, majd elmegy, és megígéri, hogy újra jelentkezik..sőt..a szellemek hazudnak, és képesek más alakját ölteni....ami fontos,a tiszte csakra működésen kívül, hogy erős legyél, nem lehet hajlam depresszióra,..a test belső tisztításánál pedig fontos a böjt,.... és a hús kizárása az étrendből..ennek is meg van az oka, miért nem lehet húst enni..
Ha van kérdésed, nagyon szívesen válaszolok privátban is..
A gyerekeknek még nincs nyitva a csakrájuk..általában azt mondják, hogy minden évben egy csakra nyílik ki, így kezdődik a gyökér csakrával, vagyis földhöz kötödés..de ezt hosszadalmas itt kifejteni, hogy miért van az, hogy van aki 7 év után is lát?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!