Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Ezt soha nem fogom elfelejteni.Olyan pár hónapja történt.Játszottunk a barátnőmmel a szobámban(csak mi voltunk bent)és egyszer csak a barátnőm elkezdett a hátam mögé nézni,de nem szólt semmit.Nem mertem a hátam mögé nézni.5 percig meg se szólalt.Aztán mikor már nagyjából megnyugodott,elmondta hogy egy köd szerű alakot látott a hátam mögött,ami lenézett rám!Nagyon megijedtem.Bár nem csak ez volt az első eset,volt már több is.De ez volt az,amitől a legjobban beparáztam.Van erre valami logikus magyarázat,vagy tényleg van valami a szobámban?Normális válaszokat kérek!Ez most komoly!2013. okt. 31. 12:58
1/9 anonim válasza:
Logikus magyarázat: Te vagy a barátnőd képzelődtetek.
Lehetséges magyarázat még: szellem van a szobádban.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. okt. 31. 13:11
4/9 anonim válasza:
Az csak a Kaposvári Ködember volt. Nem kell félni tőle, ártalmatlan, csak nemrég elvesztette a szemüvegét, azt kereshette nálatok is.
5/9 A kérdező kommentje:
16 évesek
2013. okt. 31. 15:12
6/9 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd megviccelt. Ismer már annyira, hogy parázol mindenféle hülyeségtől, és eljátszotta, hogy lát valakit mögötted. Te meg bedőltél neki mint Józsibá biciklivel az árokba. Magyarán palira vettek, elég csúnyán :)
Szerintem add vissza neki, szivasd meg Te is őt ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Figyelj,a barátnőm 5 percen át nem tudott megszólalni.Én meg ismerem annyira,hogy ő ilyenkor elneveti magát,úgyhogy biztosan látott valamit.
2013. okt. 31. 17:50
8/9 Missi_Key válasza:
máskor ilyenkor fordulj meg, és akkor kiderül....
sokat nem változtatsz mivel akkor is ottvan ha nemlátod...szal ha meg akar támadni nem azon fog múlni h nézed -e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!