Milyen funciója lehetett a Stonehange-nek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 19:00
1/11 anonim válasza:
Egy börtön,ahonnan könnyű megszökni,láttam egy zenés dokumentumfilmben,ha belegondolsz teljesen logikus is.
2/11 anonim válasza:
Csillagaszati funkcioja lehetett.
3/11 schocko válasza:
Pláza volt, de a többi részét szétlopták...
4/11 anonim válasza:
Söröző! Ma már romkocsmaként működik.
5/11 anonim válasza:
Láttad már? Én láttam, elárulom, fölösleges volt megnéznem.
Csak kavicsok. ha teheted, inkább a buckingham-et nézd meg, vagy az Eye-on nyomj le még 5 kört, mert az semmit se ért, időpazarlás. Ja és kutyasz@arral is telel volt, ami mégjobban rátett a negatív élményekre.
6/11 anonim válasza:
Az utolsonak: azok ko oszlopok nem pedig kavicsok.
Szerintem erdekes megnezni mert a Stonehenge bol csak egy van a vilagon.
Csillagaszatra hasznaltak, szerintem meg masra...
7/11 Információ Kapitány válasza:
Ez engem is érdekel. Sok elméletet hallottam már. A legszimpibb az, hogy egy nagy vulva. (kajak van ilyen, most nem hülyéskedem)Emlékmű a nőiességnek, az anyaságnak, meg ilyesmi. De hallottam, hogy ufo leszálló pálya, druida szertartási hely...
8/11 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ha nagyon összekapom magam èn is csinálok ilyet. De ez emberfüggő. Ha szereted a meséket amit az idegenvezető mond, akkor tök jó. Barátnőmnek nagyon tetszett (a beszéd meg a ,,kőoszlop" is), én azt hittem jobb lesz. De azért vannak jobbak, érdekesebbek (ezt ő mondta)
9/11 anonim válasza:
Információ Kapitány
Az ufo leszállót szerintem a mellette lévő gabonakör vagy mi terjeszthette. Én ilyenekkel szórakozok fűnyírás közbe hogy olyanokat vágok a fűbe. Nem értem miért olyan nagy felhajtás.
10/11 Információ Kapitány válasza:
Lehet, hogy jelzések. Mittom én mozgás korlátozott UFO leszálló hely, vagy főnöknek fenntartva, vagy TilosazÁ vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!