Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
ülök a kanapén és rám borult a nagy ikeás szekrény...ráadásul a félbe vágott almából a konyhapulton csak negyed lett! olyan mérges vagyok.ez mi lehetett? hívjak démon űzőt?
2013. okt. 2. 19:11
 1/6 Gyémántlány ***** válasza:

Nem kell mindenbe ezotériával kapcsolatos dolgokat képzelni. Előfordul, hogy a szekrény túltereltség miatt "adta meg magát", az almát pedig nyilván valamelyik lakótársad, családtagod fogyasztotta el, aztán elege lett, és otthagyta a többi részét. Ha egyedül laksz, akkor nem tudom, hogy lett a félből negyed alma.

Démonűző? Semmiképpen se hívj ilyet! Ezek az emberek bolondot akarnak csinálni a hiszékenyebbekből, ne hagyd, hogy veled is ezt tegyék. Néha történnek velünk ijesztő, megmagyarázhatatlan dolgok, de ezekben az esetekben nem hinném, hogy túl sokat segítene, ha egy magát "démonűzőnek" kiadó ember nem tudom miket csinálna nálad, nem túl szép összegekért.

Mellesleg mindenre van valami magyarázat, vagy, ha nincs is, lehet találni valamit, ami olyan, mintha az lenne. Ne ijedj meg, csak ront a helyzeten. Ha bepánikolsz valamin, ami nem is történt meg, csak azt hiszed, sokkal jobban oda fogsz figyelni minden egyes zajra, az összes pici véletlenre, és ezáltal könnyen bemesélheted magadnak, hogy valami természetfeletti lény éldegél körülötted, miközben véletlenek sorozata követi egymást.

Szóval fő, hogy ne nagyon gondolkodj ezeken a dolgokon, mert nem tesz jót neked. :)

2013. okt. 2. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyedul elek.:) de felek mert nem instabil a szekreny
2013. okt. 2. 19:55
 3/6 BlackSword ***** válasza:
mert rosszul lett összerakva... Inkább egy bútorasztalost hívj...
2013. okt. 2. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Es az alma?
2013. okt. 2. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom,hogy leginkább egy katolikus papnak léne elmesélned,hátha ő tud segíteni.
2013. okt. 25. 18:02
 6/6 anonim válasza:
Egy asztalost és egy rágcsálóirtót kell hívni.
2013. okt. 31. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!