Pénteken egy barátnémmal bementünk egy régi raktárház szerüségbe ahol minden tele volt sátánista írásokkal meg jelekkel. Kicsit féltünk bent de azért körülnézünk bent is. Nekem végig az az érzésem volt hogy nem vagyunk egyedül. Pedig üres volt a ház mikor bementünk! Csináltunk képeket is és mikor visszanéztük őket akkor észrevettük hogy néhány képen olyat is láttunk amit szabad szemmel nem. Azóta hiába vagyunk egyedül mindig érezzük hogy valaki/valami figyel minket. Lehet hogy egy démon csapódott hozzánk? Vagy csak beképzeljük?
Légyszi csak komoly válaszokat küldjetek. Előrre is köszönjük.
jó, na, összekevertem :D Valóban, a Dávid-csillagnak 6 ága van, nem 5.
2013. okt. 27. 17:06
22/28 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy idéztek démont és van ott egy...!
2013. okt. 27. 21:33
23/28 anonim válasza:
A képekből teljesen egyértelmű, hogy démon csapódott hozzátok! És még most is ott van!!! Meg fogtok halni.
2013. okt. 28. 17:15
24/28 anonim válasza:
Hivd fel Pista bácsit hogy mennyen ár át mert ki kell űzni egy ördögöt/démont, vagy a másik amit az eégebbi válaszolo irt, ugorj a Dunába!
2013. okt. 29. 15:42
25/28 Niki_26 válasza:
Az általad feltöltött fényképeken semmi különleges nem látszik, csak pár hülye graffiti. Ez sem sátánista írás, sem jel, ez csak pár kamasz szórakozása. Az, hogy úgy éreztétek, nem vagytok egyedül, azért van, mert az agyatok félelemérzete úgy nyilvánult meg, hogy hamis képzeteket tárt illetve tár elétek. Értsd: Beképzeltek magatoknak olyat, ami valójában nem valódi.
2013. okt. 29. 16:01
26/28 anonim válasza:
deadgirl93666@gmail.com
írj segítek..
2013. okt. 29. 18:13
27/28 David82 válasza:
Ezek sima graffitik. Mi ezekben a sátánista jel? Van ott egy pentagramma is, de nem szabályos. Az sem számít jelképnek, én szoktam körzővel-vonalzóval ötágú csillagot szerkeszteni, de az nem s. jelkép.
2013. nov. 25. 22:09
28/28 anonim válasza:
téged nem úgy neveltek mint Carrie White-ot.? Oo
ha már a graffitikre azt hiszed, hogy sátánista jelek, ott már bajok vannak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!