Mi van akkor ha úgy érzem, hogy napok óta megfigyel egy galamb akit egy démon szált meg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 10:19
1/19 anonim válasza:
Nos, akkor szerencsés ember vagy, hogy ez a legégetőbb problémád az életedben per pillanat.
2/19 anonim válasza:
vegyél, egy vadászpuskát és lődd le.
3/19 A kérdező kommentje:
De szerintem meg akar ölni !
2013. okt. 21. 10:37
4/19 anonim válasza:
Ha hidegre tesz egy galamb, akkor meg is érdemled.
5/19 anonim válasza:
Nem lehet hogy postagalamb és levelet hozott neked? vagy a második verzió az hogy a fejedre akar tojni. :D [link]
7/19 anonim válasza:
Kb annyira humoros, mint itt a teáscsésze az asztalomon...
8/19 anonim válasza:
Szerintem az Érmelléki Kuglófember galambbá változott és most fel fog csipegetni téged
9/19 anonim válasza:
Igazság szerint van egy majdnem ilyen fóbia :
Anatidaephobia - attól való félelem, hogy valahonnan állandóan egy kacsa megfigyelése alatt állsz. A kifejezés Gary Larson amerikai képregényrajzolótól származik, a The Far Side sorozatban szerepel
:)
10/19 goofygoldberg válasza:
Találkoztam már hasonló esetettel ördögűző karrierem során. Csak ott kacsa volt. A megoldás: Kiabálj rá hangosan latinul és közben locsold le szentelvízzel.Ha ez nem működik akkor tudjuk mind jól, hogy mit kell tenni. De PARÁDÉS lesz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!