Mi van akkor ha úgy érzem, hogy napok óta megfigyel egy galamb akit egy démon szált meg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 10:19
11/19 anonim válasza:
Repülj el felette és szard le, akkor elmegy a kedve a figyeléstől.
12/19 anonim válasza:
Ezen jót nevettem ! xD Egyre szebb kérdések vannak itt.
13/19 Dudok Andrásné válasza:
Orvosi eset!!!!
Vagy vicc???
14/19 anonim válasza:
Ha ez egy vicc,akkor elég béna,viszont ha nem,akkor nem kell feltétlenül paranormális dolgokat hinni. Bár nagyon ritka,de létezik egy olyan fóbia,amikor egy ember attól retteg,hogy egy kacsa állandóan figyeli. Úgy hívják anatidaephobia. Nem vagyok pszichiáter,de lehet,hogy ebben kéne a megoldást keresni.
15/19 anonim válasza:
Ami megmaradt a viccesgombából azt már inkább add el..
16/19 anonim válasza:
Kérj a rendőrségen távolságtartást.
18/19 jankasf válasza:
Én erre egy ésszerűbbb választ adnék, ami az hogz TÚL SOK VÁMPíRNAPLÓKAT NÉZTÉL VAGY OLVASTÁL.ha nem vámpírnaplókat, akkor valmi olyasmi sorozatot, könyvet
19/19 Yldee válasza:
Az első reakcióm erre a kérdésre: MI A Francz?? Meg különben is, hogyan tudna megölni? Annyit kakil, hogy belefulladsz? Ne viccelj már kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!