Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy egy démon szállt ránk?

Lehet hogy egy démon szállt ránk?

Figyelt kérdés

Pénteken egy barátnémmal bementünk egy régi raktárház szerüségbe ahol minden tele volt sátánista írásokkal meg jelekkel. Kicsit féltünk bent de azért körülnézünk bent is. Nekem végig az az érzésem volt hogy nem vagyunk egyedül. Pedig üres volt a ház mikor bementünk! Csináltunk képeket is és mikor visszanéztük őket akkor észrevettük hogy néhány képen olyat is láttunk amit szabad szemmel nem. Azóta hiába vagyunk egyedül mindig érezzük hogy valaki/valami figyel minket. Lehet hogy egy démon csapódott hozzánk? Vagy csak beképzeljük?

Légyszi csak komoly válaszokat küldjetek. Előrre is köszönjük.

2013. okt. 27. 12:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
Most képzeljétek el, hogy volt valaki, aki emiatt felkelt és elment fotózni, hogy hihetőbb kamukérdést írjon ki :D
2013. okt. 27. 14:11
 12/28 A kérdező kommentje:
2013. okt. 27. 14:17
 13/28 anonim ***** válasza:

Ezek nem sátánista jelek.

Az utolsó egy Dávid-csillag, vagyis zsidó csillag.

2013. okt. 27. 14:38
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
anyám ismét borogass engem pár hülye gyerek oda graffitizett oszt ettől te megijedtél? :D
2013. okt. 27. 14:47
 15/28 anonim ***** válasza:
22%
14-válaszoló oltári nagy baromságot mondd a lefelé mutató csillag és kereszt a sátánizmus jelképe szerintem pár hülye gyerek szórakozik. :D
2013. okt. 27. 14:59
 16/28 anonim válasza:
100%
Igazából az ötágú csillag Wicca jelkép...(és mielőtt bárki megszólal a boszorkányság nem jelent egyet a sátánizmussal. az egyik egy okkult démoni kultusz a másik meg inkább spirituális természetkultusz)
2013. okt. 27. 15:25
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
Ööö, a helyedben jobban aggódtam volna amiatt, hogy hátha ott van egy-két drogos csöves, akik jól elvernek titeket és még ki is pakoltatnak.
2013. okt. 27. 15:26
 18/28 anonim válasza:

Persze azért mert magyarué rávan írva egy falra hogy "pokol"

az már egyből egy fő sátánista csomópont ahol minden nap feláldoznak legalább 4 kecskét.Sőt csak sátánisták vehetnek festék spray-t és fal festéket ez eggyértelműen egy kib*szott sátánista csomópont......

(irónia mód bekapcsolva)

2013. okt. 27. 15:27
 19/28 chibichan válasza:
Hány éves vagy? 12?
2013. okt. 27. 15:47
 20/28 h0tb0y ***** válasza:
0%
Hát figyu lehet dámont idézni de nem igy ez tényleg csak pár hülye rajz sztem... meg ami a képen van is jobban hasonlit szellemre nem igazán oan a démon de szellem meg miért csapódott vna mellétek? Hát nem tudom fura ez de nem hiszem h démon lenne.
2013. okt. 27. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!