Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez csak szerintem felháborító?...

Ez csak szerintem felháborító? Segítség?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy kis faluban lakom, ahol az emberek semmi újat nem fogadnak el, mindig csak a régimódi dolgokért vannak oda.

Arra gondoltam, hogy idén Halloween-re partit szervezek a művelődési házba, de az öregek felháborodtak és azt mondták, hogy meg ne merjem próbálni, mert bajom lesz...

Én nem félek, sőt kicsit felidegesítettek, így arra gondoltam, hogy megidéznék pár szellemet, hogy mikor szétvernék a díszletem, akkor csúnya meglepetésben legyen részük a begyöpösödötteknek!

Már minden megvan, csontvázat is szereztem, de nem merek még készülni, mert nem tudom hogyan kell szellemet idézni. Valaki tudna segíteni? 3-4 szellem elég lenne.

2013. okt. 27. 06:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
*Jack'O'Lantern
2013. okt. 28. 22:08
 22/35 anonim ***** válasza:
52%
Ez mekkora gyökérség már... Miért kell mindenféle idegen ünnepet átemelgetni a mi kultúránkba, mint a Halloween meg a Valentin nap... Csak azért, mert megtetszett, amit a tv-ben láttál róla? Gratulálok...Idegen ünnepeket akarsz? Menjél külföldre, nem tart vissza senki, úgysem hiányoznának az olyan emberek, akik nem értik, hogy fontos, hogy egy országnak legyen önálló kultúrája és hagyományai, és nem pedig mások majmolása.... Egyébként is, az egész egy nagy reklámfogás lett mára, nem hiszem, hogy bárkit is érdekelnének a kelta hagyományok, hanem csak ezekkel a béna jelmezekkel akarják tompítani az ünnepet -.-" A végén még kitalálja valaki azt is, hogy vegyük át a Hálaadást, meg mittudomén milyen ünnepeket XD Mindenhol mások a hagyományok, és ettől lesz sokszínű a világ,nem kell, hogy minden ország Amerika klónja akarjon lenni.... "Mert a világ attól színes, hogy nem fekete-fehér"(Ezt nem lehet felfogni...)
2013. okt. 29. 02:28
 23/35 A kérdező kommentje:

"Ami nehéz, az nem könnyű."

Egyéb kukabölcsességek?

2013. okt. 29. 10:30
 24/35 anonim ***** válasza:
Bocs, nem mertem bonyolultabban fogalmazni, biztos ami biztos.....
2013. okt. 29. 14:13
 25/35 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ha akartál is volna, sikerült volna :)
2013. okt. 29. 15:03
 26/35 anonim ***** válasza:
Szerintem meg olyan bulit tartasz amilyet akarsz , egy csomó vén öregnek már semmi köze hogy te milyen bulit tartasz és nem is ők mondják meg hogy milyet tarts
2013. okt. 29. 15:59
 27/35 anonim ***** válasza:
31%
Nekem az eddigi megnyilvánulásaidból nem az jött le, hogy bírálhatnád akárkinek is az értelmi szintjét. :) (Komolyan, visszaolvastad egyáltalán, hogy mit írtál a kérdésedben? Viccnek gyenge, valóságnak meg kiábrándító.)
2013. okt. 29. 16:17
 28/35 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem tök jó ötlet a buli :) Csináld meg, és ne foglalkozz a maradiakkal :DD attól, hogy itt is tartják sokszor a halloween bulikat, még nincsenek elfelejtve a hazai szokások =^.^=

A szellemidézést hozzá értő nélkül nem biztos, hogy meg kéne csinálni :/ baj lehet belőle.. ott maradhat!

2013. okt. 29. 23:39
 29/35 A kérdező kommentje:
Jó hír! Az egyik öreg ma reggel kinyúlt és bekerült a kórházba! Pedig még nem is idéztem szellemet! :O
2013. okt. 30. 00:01
 30/35 anonim válasza:
95%
Ennyire primitív tiszteletlen féreg ember nem létezhet.. Kérdező te nem vagy normális... Nagyon remélem hogy nem gondolod komolyan amiket írtál.
2013. okt. 30. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!