Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet tudni hogy van-e...

Hogyan lehet tudni hogy van-e szellem a házban vagy nincs?

Figyelt kérdés

1.És ha egy démon vagy sátán van a házban? Nincs keresztem:(

2. Hogyan kell elűzni egy szellemet a házból?

Nagyon félek a szellemektől!

9/L

2013. okt. 13. 19:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

odingamer

Szellemek nem léteznek? Páran Istenben sem hisznek mégis létezik. A programot se látjuk, mégis tudjuk, hogy valahol a gépen van, de soha sem fogjuk látni, vagy megfogni. :)

2013. okt. 25. 23:05
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

"Páran Istenben sem hisznek mégis létezik."

Ahahahaha, ezen jót röhögtem. Hol a bizonyíték? Azon kívül, hogy a sok hívő reménykedik? A programos hasonlat meg egyszerűen szánalmas :D

2013. okt. 26. 13:13
 23/26 anonim ***** válasza:

Jégsárkány - El kell keserítselek, sajnos van bizonyíték. Itt nem tudomány kell... hanem teljesen más. Szegénynek tartom azokat az embereket, akik nem ismerik ezt a világot, mert tulajdonképpen mindenből kimaradnak. Sajnálom azokat, akik kizárólag a szemüknek hisznek és agresszíven kapaszkodnak a tárgyi dolgokba. "Hiszem, ha látom" elv.

A programos hasonlatom szánalmas? Örülök, hogy jót szórakoztál rajta, és hogy elítélsz, lenézel egy teljesen idegen embert, akit még sose láttál. Mégis, máris tudod, hogy te sokkal több vagy. Ezzel annyit értél el, hogy a fene nagy önbizalmaddal és egóddal max. kiv*rheted. Engem nem érint meg. Velem ellentétben te kiállítottál magadról egy bizonyítvány, hogy emberileg mennyire silány vagy.

2013. okt. 26. 19:45
 24/26 KiSeM ***** válasza:

fourelements:

Értem hogy elitéled azokat akik az érzékeszerveiknek,a racionalitásuknak hisznek.De akkor is több érv van az ellen hogy létezik Isten mint hogy nem.Az érv hogy létezik:Attol mert nem látod ott lehet.Ellenérv:Isten teremtésében 10.000 éve vana föld és minden.Pedig több bizonyíték van arra,hogy 14.000.000.000 éves a világ mindenség.Vagy több.De sorolhatnám nap estig az ellenérveket.

2013. okt. 26. 23:00
 25/26 anonim válasza:

Én hiszek a szellemekben. Azért, mert nálunk is van kettő. Én onnan tudom, hogy nincs este nyugtom. Piszkálnak, zörögnek, kopognak, pakolnak stb.. Szoktam is látni őket +megálmodom a jövőt. Ez nem kamu. A jelekből meg lehet állapítani. Ha van nálatok, akkor szórj a fal tövére sót! És ha be jön anyud, h mi a fr*ncot csinálsz, akkor mondd azt, hogy szellemet űzöl, és hátha elmegy.

2. Démonok.

Mi a fenének lenne démon a háznál. Ha az lenne, akkor ti már nem igen élnétek.

2013. nov. 3. 19:17
 26/26 anonim válasza:
Egy sátán van a házban xDD ha gondolod én oda szellentek neked egyet es akkor lesz szellem a házban
2017. ápr. 23. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!