Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez egy szellem lehet?

Ez egy szellem lehet?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és egy lakásban élek a szüleimmel.Lakott alattunk egy bácsi aki nagyon öreg és beteg volt. Májusban meghalt, és szerintem a szelleme itt maradt. Lehet hülyeségnek hangzik, de észlelek, hallok és látok furcsa dolgokat. Legelőször a hangos kopogásokra lettem figyelmes éjszaka. Gondoltam van rá valami magyarázat. Azután különös hangok jöttek a fűrdőböl. Erre is kerestem magyarázatot. Aztán egy éjszaka felkeltem a kopogásokra és úgy éreztem figyelnek. Mindig nyitva van az ajtóm éjszaka. Odanéztem és egy szürkés emberalakot láttam úgy megijedtem, hogy bebújtam a takaróm alá ês halkan azt mondogattam hogy menj el innen. Mikor kibújtam nem volt ott. 2-3 hétig nem volt semmi. Azután jöttek a furcsa hangok újra, de nem láttam semmit. Ma reggel azt hittem szívrohamot kapok. Egyedül voltam, suliba készültem. Fogat mosok felnézek a tükörbe és magamon kívűl ott volt egy másik fej. Üvöltve rohantam ki onnan. Gyorsan elkészültem és mentem a suliba. Most értem haza. Még nem mentem a fűrdőbe. A szüleimnek nem mondom el úgyse hinnék. Anyukám mesélte, hogy gyerekkorában látott furi dolgokat, apám pedig teljesen szkeptikus :S Kérlek segítsetek, hogy ez szellem vagy sem.

2013. okt. 9. 12:44
 1/10 anonim válasza:
Én tényleg nem tudom hova tenni az ilyen dolgokat, nem tudom, higgyek-e az efféléknek, vagy magamnak.. Képzeld el, hogy amikor meghalt a párom anyukája (én még ismertem, beszéltem is vele), akkor én odaköltöztem az ők házukba, és én is sokszor érzetem,mintha valaki figyelne, sőt, néha mintha látnám is, ahogy a fotelben ül, és keresztrejtvényt fejt. Győzködöm magam, hogy nincs..nincs.. De nem tudom eldönteni. Én mondtam ezt a családomnak, de azt mondták ez lassan orvosi eset lesz, úgyhogy többet nem mondom. Viszont csak akkor látom, akkor jelenik meg, ha valami zűr történik a párommal (pl a bíróságtól kap levelet vagy a rendőrségtől vagy ilyesmi) Szerintem azért jár vissza, mert segíteni vagy figyelmeztetni akar, vagy támogatni minket. Tényleg nem tudom, hogyan vélekedjek erről.
2013. okt. 9. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Szórj sót az ágyad köré, hogy ne tudjon közel merészkedni!Fotózd le a házat ha otthon van valaki veled!Mondd meg anyukádnak pl.: hogy anyu ezt segítesz lefotózni?,vagy csinálhatok erről egy fotót?& biztos belemegy.Legalább nem is tud erről + bizonyítékod is lesz
2013. okt. 9. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
ghosthunszellemek-gportal.hu ezen mindent +találsz
2013. okt. 9. 13:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz :)
2013. okt. 9. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Mennymár komolyan egy lakásban élsz a szüleiddel 13 évesen? :OOO
2013. okt. 9. 16:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem!!! Hanem, hogy lakásban és nem házban!!!
2013. okt. 9. 17:35
 7/10 niggamaci ***** válasza:

hat tulajdonkeppen igen, egy szellemmel van dolgod.

azt nem irtad de meg szeretnem kerdezni hogy (azonkivul hogy megijesztett) bantott teged? /olyanra gondolok hogy nem vagott-e hozzad vmilyen targyat stb./

mert ha ez joindulatu (marpedig a leirtak alapjan az) akkor nem kell felned tole hiszen egy szellem nem banthat teged. egy demon mar igen.

mindenesetre azt ajanlom hogy NE probald meg eluzni semilyen idezzessel,uzetessel csak rosszabb lesz es az is lehet hogy valamit megidezel magad melle!

szoval ha nem fog tovabbra sem bantani nem kell felned. az egesznek az a lenyege hogy probald felfogni viccnek. mikor meglatod (no jo keptelenseg hogy ne ijedj meg) gondold azt hogy "csa ember!" vagy "most menny innen pajtikam" stb. es maris nem olyan felelmetes. :)

en ezt szoktam. egy ido utan jobb esetben el fog tunni.

tovabbi szep estet! :)

2013. okt. 9. 17:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további választ! Nem bántott, csak hát ki ne ijedne meg? Anyukám azt mondta, hogy csak beképzelem magamnak. Tegnap éjszaka nem láttam semmit, csak a hangokat hallotam.
2013. okt. 10. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Kamerázd be a szomádat!
2013. okt. 10. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
*szoba*
2013. okt. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!