Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a szellemekben?

Petrás Évi kérdése:

Hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés

2013. okt. 7. 15:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen

juhu elsö hozászolo vok

2013. okt. 7. 15:31
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Ezt állandóan megkérdezik.. itt nem fogsz rendes választ kapni, sok a szkeptikus.. de a google is szokott hazudni.. viszont én azt mondom h vannak, mert történtek már velem megmagyarázhatatlan dolgok..
2013. okt. 7. 15:34
 3/18 A kérdező kommentje:
köszi xddd
2013. okt. 7. 15:36
 4/18 anonim ***** válasza:
nem hiszek a szellemekben és nem nevezném magam szkeptikusnak, csak ,tisztántlátónak, ha van bizonyítékod a szellemek létére akkor elfogadom h létezik.De anélkül aligha.
2013. okt. 7. 15:49
 5/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hiszek bennük, látom őket. :)
2013. okt. 7. 16:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Nemazért, de a tisztánlátók lássák a szellemeket. Bizonyítékot meg nem fogtok kapni, ha télleg meg akarjátok őket ismerni, legyetek sátánisták, ők szellemekkel dolgoznak.. de persze nem lesztek mert h szerintetek ez is egy kitalált vallás, ig lehetőséget se adtok arra h lássatok egy szellemet
2013. okt. 7. 16:22
 7/18 anonim ***** válasza:
szóval akkor mégis szellemetlátó vagyok Bameg én meg azt hittem épelméjű vagyok. :DDD
2013. okt. 7. 16:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Tudom, vannak olyan emberek akik nem szkeptikusok, mégse hisznek a szellemekben. Ezzel semmi bajom, mindenki abban hisz amiben akar, a baj ott kezdődik, amikor vki elked magyarázni h a másiknak nincs igaza. De a tisztánlátás akk is azt jelenti :D..
2013. okt. 7. 16:43
 9/18 anonim ***** válasza:

"itt nem fogsz rendes választ kapni, sok a szkeptikus.."

Ha nem lennének szkeptikusok, már rég kipusztította volna magát az emberiség valami értelmetlen össznépi sátánista szertartás, vagy efféle keretein belül.

"viszont én azt mondom h vannak, mert történtek már velem megmagyarázhatatlan dolgok."

Vagyis ha olyan történik veled amit nem tudsz megmagyarázni, az mind szellemtevékenység? Elég nagy zűr lehet a fejedben, pszichikai szinten...

"Nemazért, de a tisztánlátók lássák a szellemeket."

Te viszont úgy tűnik, túl kevés nyelvtankönyvet láttál eddig. A tisztánlátók egyébként olyan emberek, akik el tudják hitetni veled, hogy ők láTJák a szellemeket. Pont a hiszékenységedre és a bugyutaságodra apellálnak, hogy "nem tudod, ezért elhiszed" nekik, amiket állítanak.

2013. okt. 7. 18:29
 10/18 anonim ***** válasza:
ja most már értem 9 es.. a 3 kilós váza az ablakból a huzat miatt esett le mikor egyedül voltam otthon.. biztos átfújt az ablakon a szél... ezek a mai időjárások....
2013. okt. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!