Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet tudni hogy van-e...

Hogyan lehet tudni hogy van-e szellem a házban vagy nincs?

Figyelt kérdés

1.És ha egy démon vagy sátán van a házban? Nincs keresztem:(

2. Hogyan kell elűzni egy szellemet a házból?

Nagyon félek a szellemektől!

9/L

2013. okt. 13. 19:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ne nézz horrorfilmeket ennyi idősen..
2013. okt. 13. 20:35
 12/26 anonim ***** válasza:

ne bántsátok már szegényt

figyelj Dórika (asszem ez a neved) szellemek nem léteznek.

2013. okt. 13. 20:44
 13/26 anonim ***** válasza:
ne nézz paranormal activity-t ha ennyire beparáztat :D inkább nézz valami mást vígjátékokat, akciót, de van 1-2 film ami után minden horror film viccesnek fog tűnni Horrora Akadva 1-2 sok filmet amit parodizáltak csak utána láttam és már nem tudtam komolyan venni csak röhögtem :D ez se rossz :Törjön ki a frász! Michael J. Fox
2013. okt. 13. 20:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Kislány, nyugi! Én távgyógyító és távszellemvadász vagyok. Átvizsgáltam mentálisan a házatokat, nem találtam szellemet, csak egy kecskefejű démont, de elzavartam, mert úgyis csak azt várta mikor raktok a hűtőbe salátát. Megmondtam neki, hogy ti azt nem szeretitek, így azonnal eltűnt!

Ne aggódj!

2013. okt. 13. 21:33
 15/26 anonim ***** válasza:
Jégsárkány inkább menj és dobálj tűzgolyót a tyúkokra xdd
2013. okt. 13. 21:43
 16/26 anonim ***** válasza:

Szánalmas, hogy ennyi hülye válasz érkezik egy kérdésre, ami meglehet, hogy nem csupán trollkodás, és még fel is pontozzák a troll válaszokat. O.o És ha egy kislány igenis, fél? És ha esetleg tévedtek a szellemek nemlétezését illetően, és komoly károkat okoztok egy gyereknek? Elvégre.. lehet, hogy nincs bizonyíték a szellemek létezésére, de a "még nincs bizonyíték" még nem jelenti azt, hogy ezer százalékosan kizárt az esetleges létezésük, elvégre rengeteg tudományos felfedezésnek is kellett még idő, mire bizonyították is (mondhatnám, Newton előtt is a földre húzott minket a gravitáció, létezett, csak épp nem volt még egy tudományos magyarázat rá).

Dórika: (gondolom, így hívnak). Miért merült fel benned ez a kérdés? Félsz a sötétben? Te is ilyen villanykapcsolótól villanykapcsolóig mászkálva mész ki este a konyhába, mint sokan? :)

Nekem sincs keresztem a házban, de nem mászkálnak nálam démonok, Sátán pedig nem fog eljönni személyesen, attól nem kell félned. :) Szóval attól még, hogy nincs kereszted, nem fognak olyan lények jönni, akik ártani akarnának.

A szellemek pedig két okból kereshetnek fel egy embert: Az egyik amikor az ember egyik ismerőse, családtagja, és halála után valami dolga van még vele, pl. segíteni az örökösödésben, vagy megmutatni, hová rejtett el valami fontosat még halála előtt, de ez esetben pl. "véletlenül" úgy alakult, hogy pont ott kerestél valamit, és megtaláltad. Az ilyen szellemek segíteni akarnak.

A másik fajta szellem azért keres fel élő embert, mert úgy hiszi, az ember látja/hallja/érzékeli valahogy, és tudna közvetíteni ezen fentebb leírt dolgok kapcsán, pl. átadni egy üzenetet a még élő rokonnak.

Néha előfordulhat, hogy úgy tűnik, egy szellem rosszat akar, de ez elég sokszor félreértés, hiszen a túlvilágról elég nehéz üzenni olyan embernek, aki nem lát vagy hall semmit a szellemből.

Amíg nem jelentkeznek komolyabb dolgok, pl. maguktól leeső tárgyak (huzatmentes helyen, és persze, olyan házban, ahol nem remeg minden fal, amikor elmegy egy kamion a ház előtt, tehát abszolúte nincs fizikai magyarázat a dologra), addig nincs gond. Ha félsz a sötétben, akkor ajánlok egy sólámpát a szobába, megnyugtat a fénye, és a párolgó só is, és írj üzenetet, ott folytathatjuk. :)

2013. okt. 14. 12:40
 17/26 A kérdező kommentje:
Azért mert amikor egyik reggel felkeltem magától mozzgot a kilincs. Amikor 4-3 éves voltam valami a ágyam mellet állt és bámult. ja, amikor elmegy egy kamiona házunk elött remeg a ház.
2013. okt. 14. 17:16
 18/26 A kérdező kommentje:
nekem van sólámpám:D
2013. okt. 14. 17:18
 19/26 KiSeM ***** válasza:
Hogyan gyere rá?Ez a módszer tutira beválik.Én is így jöttem rá,hogy egy neo indián él velem egy síkon.Ő 1986-ban halt meg mikor a "B..i Zsuzsitól" lopott.Az a lényeg hogy a szellemek szeretik az elektromos energiát használni.Kapcsolj be mindent a tvt,hangszórót,stb.. húzd fel max hangra,kapcsold be a mikrót nyisd ki a hűtőtajtót,az összes ajtót zárd be,az összes villanyt kapcsold fel.Azaz mindent.Nyisd meg az összes vízcsapot!Ezt egy napon át hagyd így.Közbe menj el otthonról.A szellem ha van annyi energiát szív el,hogy jövő karácsonyig látható lesz.
2013. okt. 22. 19:44
 20/26 KiSeM ***** válasza:
Amúgy az előttem kommentelőnek igaat adok és komolyra fogom.Ha léteznek szellemek,nem tudok-e téren biztosan dönteni,de ha léteznek amit felsorolt neked az előttem szóló azon kívül van más opció is,ami már nem annyira kellemes,de annak oka van,hogy úgy történik.Vannak gonosz szellemek is,akik rád is szállhatnak.Egy szellem rossz szándékból a te otthonodban felkeresni csak akkor fog ha te még az életében,olyat követtél el ami neki rosszul esett,de durva dolgokat értek itt.Amit nem hiszem,hogy tettél.Én olyanról még nem hallottam,hogy csak spontán jön egy gonosz lélek ami te energiáidat,lelkedet,testedet akarja.Bár a lelkedet nem lehet korlátozni,egy ember nem uralhatja semmikép.Ez érdekes lenne,bár benne van a pakliban,de kicsi rá az esély.Ihazából akkor találkozhatsz rossz indulatú szellemmel,ha te belépsz a felségterületére.Ezt a tuttodra fogja adni és,addig fog zaklatni,hozzá teszem egyre durvábban amig el nem tűnsz.Megvannak olyan lelkek akik energiára vannak kiéhezve és akkor rád szállnak,akár életed végéig is és a te létedet korlátozzák,tönkre tesznek.Ez elég ritka de meg eshet.Azt tudd az ilyen szellemek a gyengéket keresik meg mert az ő félelmük,sok energiát ad nekik.A te szenvedésed szórakoztató nekik.Én azon véleményen vagyok azok lesznek ilyenek a haláluk után akiket az életükben,zaklattak.Nem akarlak megijeszteni és valószínű ilyen veled nem fog történni,de így legalább tisztáztunk minden eshetőséget.Ja az előző kommentemet ne vedd komolyan.
2013. okt. 22. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!