Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem a szobában. Mit...

Szellem a szobában. Mit kezdhetnék vele?

Figyelt kérdés

Helló.

Reggel,6-kot még sötét volt...akkor kelek,mert ugye suli.

Mivel egy kicsit lusta voltam,1 percig feküdtem még,majd egyszer csak az ágyam körül hangos lépteket hallottam,majdnem szívrohamot kaptam.Nagyon félek,minzha valaki fel-alá járkált volna,hangosan.Anyámék aludtak.Rengetek paranormális dolog történik a szobámban,egyszer egy fekete valamit láttam a falon...akkor kész lettem.Szüleimnek hiába mondom,nem hiszik,el,így egy ideje nem is mondogatom már nekik...Lehet hogy a nagyapám?(6 éve meghalt)övé volt ez a régi ház,ő épitette...Aprópó,a nagyi,aki lakásban él(csak neki mondhatom el az ilyeneket,mivel nála is ez van.)

nála is sétálgatnak,és méghozzá kopognak,minden felől,még az ablakon is.(13-ra ki mászna fel,csak kopogni?....)

Lehet,hogy szellem,ill.Démon?Bántanak?Hogyan tehetném el innen őket?

sürgős!13.L

2013. okt. 7. 16:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
a normális válaszokat köszönöm!
2013. okt. 7. 17:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez mind normális volt.

Egyébként nem a szobádban van, hanem a fejedben. Onnan is ki lehet űzni, de ha nagyon rákattansz erre a szellemesdire, akkor csak elmeorvosi segítséggel.

2013. okt. 7. 18:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem Mildewtoid a életre kelt penész volt a cigány kísérlet!

A falon leselkedik rád!

2013. okt. 8. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Hiába erőlteted ezt a penész dolgot, nem lesz akkora legend mint a lóú meg a reptoidok :)
2013. okt. 8. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
próbálkozni azért szabad!:)
2013. okt. 9. 16:33
 16/19 ninjaasasin válasza:
Hát kérj védelmet előszöris ... pl Michael arkangyal védj meg meg szent zsermán 5x.lángot kérek 24órára védelemként köszönöm..Meg a szellem nem bír bántani csak félsz hát igen velem is így volt mikor kb 7óra volt és megláttam a fekete szellemet az ajtómba na jól bes zartam akkor.... esetleg tudom ajánlani hogy gyújts 1v 3 fehér szinű gyertyát a szobádban és hagyd hogy leégjen semmifélekép ne oltsd el! akkor van tömjén füstölő azt is használhatod a szellemek utálják... am ha fekete akkor az gonosz szellem és csak megfélemlíteni tud és abból nyeri az energiát.. de ha van kérdésem pm be válaszolok!
2013. okt. 10. 10:15
 17/19 ninjaasasin válasza:
kérdésed'
2013. okt. 10. 10:16
 18/19 anonim ***** válasza:
A szellemek miért mindig csak a tinilányokat abajgatják? Hozzám miért nem jár egy se? Vagy három, hogy tudjunk pókerezni...
2013. okt. 17. 20:52
 19/19 anonim válasza:
Szia! Ne figyelj es ne hallgass ezekre a kommentekre, nem fog kelleni elmeorvoshoz menj mert nincs semmi bajod. Elmondom mi ez, es a tobbi a te dolgod. Igen, ezek szellemi lenyek. De nem emberie. Tudod egy emberben vannak rossz dolgok is,lehet valakiben tobb,vagyis rossz szellemiseg van benne. Ha valaki meghal,akkor a lelke neki elmegy innen a kirendelt helyere. O mar nincs itt, nem hall, es nem lat, nem tudja mi tortenik a foldon. Viszont a gonosz szellemi lenyek amik egy illetoben voltak,itt maradnak,altalaban azon a helyen ahol az illeto elt. Te ezeket lattad. Nem fognak bantani, de nehogy felvedd veluk a kapcsolatot, es ne is kezdj el beszelni hozzajuk, hiszen a Bibliaban is mikor Jezus nevenek hatalma nelkul elkezdtek ordogoket uzni,ok rohogve teptek szet oket... Hogyha valamit szeretnel tudni,vagy akarmi irj uzit, hatha tudok segiteni ugyanis mi is pont ezeket eltuk at par eve,es tudom mirol beszelek
2013. okt. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!