Miért jó az a szellemeknek, ha rendetlenséget csinálnak a szobában?
Minden valamirevaló szellemészlelés úgy kezdődik (vagy úgy, hogy láttam egy fehér alakot), hogy megnyikordul az ajtó vagy a padló, ideoda repkednek a tányérok (repülő csészealj, höhö), mozog a falon a kép, meg mittudomén. Itt gyiken is sok hasonlót olvasni. Na de kérdem, én, ha a szellemek ilyen hiperszuper emberfeletti, vagy éppen valaha volt emberi lények, akkor mi a tökömért szórakoznak azzal, hogy cseszegetik a berendezést? Nemtom, de nekem nemigen jutna eszembe még életemben sem, hogy majd ilyesmit csináljak. A többi teljesen hétköznapi emberből meg érdekes módon mind ilyen jelentőségteljesen néző, sokat tudó, baromi misztikus dologgá válnak, pedig életükben ők sem voltak többet azoknál, akik visítva rohantak el az ilyesmitől. Azért mégiscsak lehetnének egy kicsit komolyabbak, ha már ennyire félelmetesek.
Ez az alapdolgokat boncolgató rovatom második kérdése, az elsőre még nem igazán sikerült az ufóhívőktől épkézláb választ kapnom...
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2083..
szerintem azért mert pont azért maradt itt a földön mert szomorúságot okozott neki hogy rendetlenség van a szobában,ezért halála után azt akarta hogy végre megtanulj rendet rakni,ezért szét górja a cuccaidat,és azt akarja hogy pakold el
ha már elpakoltál,szerintem elmegy
ha meg nem,akkor biztos azért mert ellenőrizni akarja hogy mindig összepakolsz e .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!