A babák és a macskák rokonok?
Figyelt kérdés
Mindketten látják a szellemeket.2013. okt. 5. 19:22
1/21 anonim válasza:
A beléjük költözött lelkek rokonok!
2/21 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hogy a macskák vagy a babák látnák a szellemeket. És ha látnák is, hogy tudatják veled?
3/21 ez-meg-az válasza:
minden állat látja a szellemeket, nem csak a macskák. a babákról viszont nem tudtam:oo azok is látják? én nem tapasztaltam baba koromban semmi ilyesmit, viszont lehet csak szimplán nem emlékszem xD
4/21 anonim válasza:
... én határozottan emlékszem rá, hogy határozottan állították, hogy a babák látják a szellemeket!
5/21 Mirk válasza:
Még baba koromban a macskánkkal folyton a szellemekről beszélgettünk.
6/21 anonim válasza:
Én szellem koromban beszélgettem a babákkal, meg a macskákkal...
7/21 anonim válasza:
A dns-ük több, mint 90%-ban megegyezik, tehát végülis igen.
8/21 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy rokonok-e, de az biztos hogy a babak latjak a macskakat, a macskak meg a babakat.
9/21 anonim válasza:
Van egy benti macskám, mivel érdekel az ezotéria sokat figyelem, és voltak furcsa dolgai, de hát biztosat nem tudhatok, ugye. Kisfiam most 13 hónapos, és kezdettől fogva figyeltem a kapcsolatukat. Bár nagyon jóban vannak, sokat játszanak, alszanak, de semmi 'ezoterikusat' nem vettem észre. A gyerek első szava a 'vau-vau' volt, annak ellenére, hogy a macskában napi 24 órával együtt van, a kutyát meg csak hétvégén a mamánál látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!