Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mostanában sok rosszat csinálo...

Mostanában sok rosszat csinálok, démonok miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat hazudok, csalok, perverzkedek, lógok az iskolából, lopáson is jár az eszem. Gonosz dolgokra gondolok(nem irom le mikre). Visszahúzódó, magamnak való vagyok. Sokszor nem ismerek magamra. A nap végére mindig buntudatom van, de máskor nem. Lehet, hogy ez démoni befolyásoltság? 17/F
2013. szept. 25. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Csak simán hülye vagy.
2013. szept. 25. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hülye vagy te fiam csak nem forogsz......
2013. szept. 25. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Te magad vagy a démon. Most az a feladatod, hogy démonból angyallá váljál. Hajrá!
2013. szept. 25. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem meglehet, hogy így van. Valahogy meg kellene szabadulnod tőle. Kell az akaraterő. Meg igyekez azon, hogy ne legyél egyedül. Mert ha valakivel vagy, akkor ő nem enged bele a rosszaságba. Csak nehogy még egy másik embert is belehúzzál. Szóval igyykezz társaságban lenni, beszélgetni, vagy együtt dolgozni, tanulni, és tlaán elmúlik. Kemény fizikai munka is jót tehet. Vigyázz, hogy ne kerülj vezsélyes szerszámok közelébe, vagy olyan helyre, ahonnan leeshetsz, stb.
2013. szept. 25. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az Érmelléki Kuglófember hibája, ő irányítja a háttérből az eseményeket.

Ha nem csinálod, elvisz és megesz!!!

2013. szept. 26. 01:53
 6/8 A kérdező kommentje:
tuti nincs pszihologiai problemam, mert amugy normalis vagyok csak neha mintha nem én lennék és akkor hülyeseget csinalok.
2013. szept. 27. 14:43
 7/8 istvan82 válasza:
igyál még egyet és fogd rá a nyuszira, izé a démonokra:))
2013. szept. 29. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy ez démoni befolyásoltság?"

Lehet, de ezt neked a bíró nem fogja elhinni, és a démonjaiddal együtt ülsz majd a szegedi Csillagban, vagy valamelyik zártosztályon.

2013. szept. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!